Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Vacanța de 1 mai: Cât costa și ce recomandari există

Agențiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanța de 1 mai. Prețurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimănești-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai, scrie huff.ro.

“Pentru 1 mai, turiștii se orientează către destinații însorite, cu plajă, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, cei care vor să petreacă Paștele sau mini-sejurul de 1 mai într-un decor pitoresc, există o varietate de oferte în România, în stațiunile de pe litoral sau în cele montane”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour.

Astfel, un pachet de patru nopți, cazare în hoteluri de patru stele în Bulgaria, costă 60 de euro/persoană, adică tot atât cât și în România. În schimb, o excursie în Turcia, cu avionul, 7 nopți de cazare la hotel de patru stele, în sistem All-inclusive, costă de la 430 de euro/persoană. Iar în Dubai, pentru patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun și bilet de avion, prețul pornește de la 600 de euro/persoană.

“În acest an, vânzările pentru minivacanța de 1 mai au crescut cu 40% la sută față de anul trecut, datorită interesului tot mai mare al românilor, în ultimii ani, pentru această vacanță”, a precizat, pentru MEDIAFAX, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Astfel, în România, prețul mediu pe litoral, în stațiunea Mamaia este 30 de euro/ persoană/noapte, la fek ca la Predeal, Sinaia și Băile Felix. În schimb, pe litoralul grecesc, prețul mediu este de 35 eur /persoană/noapte (Halkidiki și Thassos), iar în Bulgaria, la Albena și Nisipuri de Aur este de 40 de euro.

Citește mai multe despre vacanța de 1 mai

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top