Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Va avea loc un Exatlon All Stars? Ce informații au apărut în mediul online

Informația zilei în lumea televiziunii vine din Mexic. Acolo se vuiește că s-ar pune la cale o ediție Exatlon All Stars, cu participanții din toate țările unde se difuzează emisiunea.

Urmează Exatlon All Stars?

Concursul care a înnebunit România și a adus audiențe uriașe Kanal D este extrem de urmărit și în Mexic, Columbia, Turcia și Grecia, unele dintre țări fiind în duel cu România acum câteva săptămâni.

Gimnasta Ana Lago a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost contactată de producători pentru o ediție internațională a show-ului. Cei mai buni concurenți din 5 țări diferite ar putea să participe în show-ul All Stars.

Ediția ar urma să fie difuzată simultan în toate cele 5 state. Acesta ar putea însemna un record incredibil și o premieră pentru televiziunile din toată lumea, după show-ul Eurovision.

Fanii mexicani au postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu cei care ar urma să participe la All Stars. Din România, pe afișul mexicanilor apar Anca Surdu, Vladimir Drăghia, Alina Pană și Ștefan Floroaică. De la mexicani sunt trecuți Macky, Daniel Corral, Rommel Pacheco și Ana Lago.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Competiția Exatlon s-a terminat în Mexic luna trecută. Fanii mexicani duc deja dorul show-ului și au transmis pe Facebook și alte rețele că vor ca televiziunile locale să transmită show-ul din România.

Săptămâna aceasta nu vor avea loc eliminări la Exatlon România, iar anunțul a fost făcut seara trecută de către Cosmin Cernat.

La Exatlon România concurează acum 11 persoane: 7 faimoși, 4 anonimi. Din echipa Faimoșilor fac parte: Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Larisa Vasile, Geanina Stană, Valentin Chiș și Diana Belbiță. Din echipa războinicilor au mai rămas Roxana, Ștefan, Ionuț și Alex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top