Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt acteva dintre acele utilizari neobisnuite ale lamailor. Te pot ajuta la treburile casnice si nu numai. Afla despre ce este vorba.

Stil de viata

Utilizari neobisnuite ale lamailor

Stiai ca lamaile te pot ajuta in viata de zi cu zi? Mai jos vei gasi o lista cu cateva dintre acele utilizari neobisnuite ale lamailor, care iti pot usura treburile casnice. Afla despre ce este vorba si incearca si tu aceste trucuri.

Cateva utilizari neobisnuite ale lamailor

1. Poti face o solutie pentru a curata diferite obiecte din casa. Curata coaja unei lamai, dupa care pune peste ea 150 de ml de otet. Lasa-le asa peste noapte. In ziua urmatoare, pune peste acest amestec 150 de ml de apa. Apoi pune amestecul intr-o sticla cu pulverizator si solutia este gata. O poti folosi pentru a strege diverse obiecte din casa.

2. Te ajuta sa cureti tocatorul. Pentru a curata tocatorul, ai nevoie de sare si de lamaie. Pune sare pe suprafata acestuia, dupa care, foloseste o jumatate de lamaie pe post de burete. Dupa ce cureti tocatorul, asteapta 10-15 minute, dupa care poti repeta procedura.

3. Iti pastreaza lucrurile albe. Pentru ca lucrurile albe sa isi pastreze culoarea, tot ce trebuie sa faci este sa le tii intr-un amestec facut din suc de lamaie si praf de copt pentru cel putin o jumatate de ora. Dupa aceea le poti pune la spalat.

4. Iti ajuta unghiile. Pune cateva picaturi de suc de lamaie in apa calda. Tine mainile in acest amestec pentru a avea unghii puternice si sanatoase.

Lamaile te ajuta sa scapi de pistrui

5. Te ajuta sa scapi de pistrui. Daca vrei sa scapi de pistrui, tot ce trebuie sa faci este sa tai cateva felii de lamaie. Cu ele iti vei masa fata. Si, astfel, culoarea pistruilor nu va mai fi la fel de accentuata.

6. Ajuta digestia. Daca bei dimineata un pahar de apa calda in care ai pus suc de lamaie si miere, acest amestec iti va imbunatati digestia.

7. Te ajuta sa scapi de mirosul neplacut al pantofilor. Daca pantofii tai au un miros neplacut, ai putea pune coaja unei lamai in pantofi. Las-o de seara pana dimineata pentru a absorbi mirosul.

8. Te ajuta sa scapi de insecte. Pentru a tine furnicile departe de casa ta, pune putin suc de lamaie pe pervaz si pe praguri. Pentru a scapa de tantari, taie lamaile pe jumatate. In fiecare dintre ele vei pune cuisoare. Si, astfel, vei tine tantarii la distanta.

Articole pe aceeasi tema:

Masca de fata cu cartof si lamaie. La ce se foloseste

Decoloarea parului acasa, cu ceai si lamaie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top