Connect with us

Revistateo.ro

UPDATE: Un roman se afla in aeronava groazei. Ministerul Apararii nu vede gravitatea situatiei

Inedit

UPDATE: Un roman se afla in aeronava groazei. Ministerul Apararii nu vede gravitatea situatiei

UPDATE: Din pacate in accidentul aviatic din Ucraina si-a pierdut viata si un roman. „In accidentul aviatic din Ucraina si-au pierdut viaţa, din nefericire, si doi studenţi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj, anul II, sectia engleza. Este un tanar cu dubla cetatenie, romano-canadiană, si o studenta cu cetatenie straina. Suntem ingroziti de cele intamplate si ne pare rau că a avut loc un astfel de eveniment”, a spus Anca Buzoianu, decanul facultatii.

La 18 ore dupa tragedia aviatica din Donetsk, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca la bordul aeronavei se afla si un roman. Acesta avea dubla cetatenie, insa pentru ca familia decedatului nu doreste sa se faca in mod public orice alt tip de informatie, ministrul Titus Corlatean respecta decizia acesteia.

Pe de alta parte, intrebat de jurnalisti daca se va convoca o sedinta speciala in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), ministrul Apararii, Mircea Dusa, a specificat ca deocamdata Romania, desi se afla la cateva sute de kilometri distanta de Ucraina, nu are de ce sa isi faca griji.

Reamintim faptul ca ieri dupa masa, un avion civil al companiei Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta lansata de rebelii prorusi. In aeronava se aflau 298 de pasageri, toti find decedati. Cei mai multi dintre morti au fost olandezi (154), avionul pornind spre Kalampur de pe aeroportul din Amsterdam.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top