Connect with us

Revistateo.ro

Un soldat din marina isi surpinde fratele mai mic. Uite ce a urmat...

Stiri

Un soldat din marina isi surpinde fratele mai mic. Uite ce a urmat…

Ce se intampla cand un soldat din marina isi surprinde fratele mai mic te va umple de lacrimi!

Nick Willis este soldat in Marina Americana si face parte dintr-o familie cu patru frati, dintre care cel mai apropiat ii este Tyler, fratele mai mic. Mama lor spune ca intre cei doi exista o legatura speciala, inexplicabila. Asadar, Tyler ii simte lipsa fratelui sau mai mult decat orice, iar surpiza care i s-a pregatit a fost una de proportii pentru el.

CITESTE SI: LA 7 ANI SUFERA ATAT DE MULT INCAT DOAR UN MIRACOL O MAI POATE SALVA

Nick a obtinut o permisie pentru a asista la nunta fratelui sau mai mare, insa familia i-a ascuns acest lucru lui Tyler timp de doua luni. Marea reintalnire a fost filmata de catre parinti si este foarte impresionanta. Copilul asteapta sa mearga la film, insa a inceput sa devina usor suspicios cand tatal sau a inceput sa il filmeze. La scurt timp Nick a intrat pe usa, iar Tyler a inceput sa planga in hohote si tuturor le-au dat lacrimile de emotie.

Aceasta reintalnire a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trait aceasta familie. Mama lor a declarat ca cei doi frati au petrecut impreuna cateva zile minunate, au sarbatorit nunta fratelui si Ziua Independentei, iar Tyler si Nick au fost pur si simplu de nedespartit in toata aceasta scurta perioada.

Mai jos poti vedea filmuletul care te va umple de lacrimi!

Sursa foto: abc7.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top