Connect with us

Revistateo.ro

Un nou aliment bizar face furori în Taiwan

Stiri

Un nou aliment bizar face furori în Taiwan

Watermelon toast este un nou aliment bizar care face furori în Taiwan. Iată de ce toată lumea este înnebunită după acesastă minunăţie!

O patiserie din regiunea Yilan County, numită Jimmy Bakery, a inventat acest aliment care acum face furori pe tot teritoriul ţării. Watermelon toast este de fapt un tip de pâine, în formă de pepene verde, colorată exact la fle, dar care nu are gustul nici pe departe apropiat de cel al pepenelui.

CITESTE SI: VEZI CE ALIMENTE NU INGRASA DACA SUNT CONSUMATE DUPA ORA 18

Culorile puternice ale acestui preparat şi asemănarea izbitoare cu un pepene verde copt şi apetisant au stârnit curiozitatea printre cetăţenii Taiwanului. Aceştia fac corzi imense la patiserii pentru a se bucura de minunata pâine, încă de la primele ore ale dimineţii.

Renumita pâine se vidne în două culori: galben şi roşu. Coloranţii utiilizaţi provin din ceai verde şi căpşuni, iar gustul poate fi, la alegere, de ciocolată, căpşuni sau ceai verde. Fanii acestui preparat inedit se pozează în diferite ipostaze cu desertul lor favorit şi stârnesc curiozitatea tuturor celor care încă nu au încercat minunatul produs de panificaţie.

Se parea că ideea de a crea acest desert unic i-a venit proprietarei patiseriei, care a observat că pe timpul verii copiii îţi pierd apetitul. Astfel ea a încercat să îi atragă spre acest aliment atât de arătos. Rezultatul a fost unul neaşteptat! Pâinea se vinde la felie sau la „pepene”. O bucată întreagă costă aproximativ 100 de dolari.
pepene3

pepene

pepene2

Sursa foto: hillphoenix.com; dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top