Connect with us

Revistateo.ro

UN AVION a fost DOBORAT cu 295 de pasageri

Inedit

UPDATE UN AVION cu 295 de pasageri a fost DOBORAT

AVION DOBORAT IN UCRAINA LA GRANITA CU RUSIA – Cele mai importante detalii despre catastrofa aviatica suferita de compania aeriana Malaysia Airlines, le gasiti mai jos. Actualizate in fiecare moment.

ORA 15:22 – UPDATE 11: Un Roman se afla in avionul doborat, avea 24 de ani si era student la UMF Cluj. Citeste mai multe detalii aici.

18 iulie 2014, ora: 02:03  UPDATE 10: La bordul avionului se aflau 80 de copii; Autoritatea Aeronautica Romana a cerut companiilor aeriene romane sa EVITE Ucraina. Cursa Tarom de maine spre Moscova va avea o ruta ocolitoare. ” Compania TAROM anunta ca zborurile de maine, 18 iulie dinspre si catre Moscova, RO 241/2 vor opera pe o ruta deviata pentru ocolirea Ucrainei. Decolarea din Bucuresti este mentiunta la orele 13.05, aterizarea la Moscova va fi la 17:05, cu 30 minute intarziere fata de ora planificata (16:35). Decolarea din Moscova va avea loc la orele 18:50, cu 30 minute intarziere fata de ora programata(17:20), iar aterizarea la Bucuresti va fi orele 19:30. Orele sunt locale.”

ORA 23:14 – UPDATE 9: Conform Reuters, serviciile Americane confirma ca avionul a fost doborat de o racheta.

ORA 23:03 – UPDATE 8: Oficiali straini spun ca au dovezi care arata implicarea Rusiei in prabusirea avionului si care sustin ca Rusia a sprijinit gruparile teroriste. De asemenea a fost gasit un pachet suspect la Casa Alba, conform ABC News.

ORA 21:49 – UPDATE 7: Au inceput sa apara detalii despre pasagerii ce se aflau in avionul prabusit la granita cu Rusia. Conform informatiilor primite in urma cu cateva momente in aeronava se aflau 23 de pasageri americani si inca alti cativa de nationalitate franceza si olandeza. Stefan Popescu, fost inspector la Autoritatea Aeronautica, a declarat pentru Realitatea TV ca avionul a explodat la sol, luand in considerare imaginile pe care acesta le-a vazut. Un alt specialist in tragedii aviatice a declarat ca daca se dovesteste ca avionul a fost doborat, lumea se afla in fata celui de-al treila razboi mondial. Din informatiile aparute pe INTERFAX, liderii Americani sunt din nou intr-o sedinta de urgenta dupa ce acestia au vazut imagini de pe satelit legate de prabusirea avionului. Tot acum s-a aflat ca Ucraina a inchis spatiul aerian. Simultan cu zborul Malaysian, in zona se mai aflau patru avioane.

UPDATE 6: Liderul separatist Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat pe pagina sa de VKontakte, Facebook-ul rusesc, ca a doborat un avion AN-26, la putin timp dupa aparitia primelor informatii legate de prabusirea avionului Boeing, scrie Free Europe, care prezinta si o captura de ecran cu postarea in rusa a liderului separatist, notează Hotnews.ro.

UPDATE 5: Informatii oficiale – British Airways si Turkis Airlines si-au anulat zborurile ce au ca ruta traversarea Ucrainei. Oficialii de la Kiev spun ca vor prezenta dovezi care sustin ipoteza lovirii avionului cu o racheta.

UPDATE 4: Air France, Transaero si Lufthansa si-au anulat toate zborurile ce au ca traseu de zbor estul Ucrainei. O informatie primita de CNN spune ca localnicii au inceput sa fure bunurile pasagerilor morti. In alta ordine de idei presedintele Ucrainei spune ca acest accident a fost un ATAC TERORIST, asta confirma zvonurile aparute in presa internationala.
CITESTE IN CONTINUARE

UPDATE 3: Avionul care s-a prabusit la granita conflictului dintre Ucraina si Rusia se afla la o altitudine de 10.000 de metri si mergea exact pe culoarul de zbor afectat. Toti specialistii acuza compania aeriana ca a ales sa trimita avionul pe acea ruta, desi se stia care sunt problemele in zona, pentru a face economii de kerosen. Ancheta a inceput deja, iar Statele Unite anunta ca se vor implica direct in aflarea adevarului.

UPDATE 2: Compania aeriana Malaysia Airlines confirma stirea ca avionul s-a prabusit in Ucraina, intr-o zona de conflict. La bord erau 295 de pasageri si membri ai echipajului, presa internationala vehiculeaza tot mai mult ipoteza ca acest avion a fost doborat de rebeli pro rusi.

avion-prabusit-de -rusi (1) avion-prabusit-de -rusi (2) avion-prabusit-de -rusi (3)

 

 

 

 

 

UPDATE 1: Se pare ca avionul a fost doborat de rusi. Toti pasagerii au murit.

Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters.

Potrivit agenţiei Interfax, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) şi urma să ajungă la Kuala Lumpur (Malaysia).

Avionul s-a prăbuşit în estul Ucrainei, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de către insurgenţi proruşi.

Agenţia Reuters nu poate confirma informaţiile furnizate de Interfax.

UN AVION S-A PRABUSIT cu 295 de pasageri – articolul se updateaza continuu.

1 Comment

1 Comment

  1. Aurel

    2014-07-29T18:06:02+03:00 at 2014-07-29T18:06:02+03:00

    Rușii nu au nici un fel de reticențe, nu s-au schimbat, au rămas criminali și nimeni nu-i pedepsește!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top