Connect with us

Revistateo.ro

Ultimul film cu Paul Walker apare în România pe 3 aprilie

Inedit

Ultimul film cu Paul Walker apare în România pe 3 aprilie

Ultimul film cu Paul Walker apare în România pe 3 aprilie. „Furios şi iute 7 / Fast and furious 7” îi va avea ca protagonişti pe James Wan, Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson, care vor continua seria de aventuri din celebra franciză, ce şi-a format renumele pe baza vitezei şi a curselor de maşini.

Pe lângă aceste nume mari, distribuţia peliculei îi cuprinde şi pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Elsa Pataky şi Lucas Black.

CITEŞTE ŞI: Katie Holmes a regizat un film despre Nadia Comăneci

Pe lângă aceştia, în „Furios şi iute 7 / Fast and furious 7” îi vom găsi şi pe Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel şi Kurt Russell, semn că filmul merită văzut cât mai repede.

Cea de-a şaptea peliculă a francizei americane este regizată de către James Wan, pe baza unui scenariu compus de Chris Morgan, în timp ce de producţie s-au ocupat Neal H. Moritz, Vin Diesel şi Michael Fottrell.

„Furios şi iute 7 / Fast and furious 7” este oferit publicului larg drept un omagiu adus lui Paul Walker, al cărui ultim rol îl vom putea vedea începând cu data de 3 martie şi în cinematografele din România.

Actorul american a murit alături de Roger Rodas, fost pilot de curse, pe data de 30 noiembrie 2013, în urma unui accident rutier. Atunci, masina cu care cei doi veneau de la un eveniment caritabil s-a izbit de un stalp şi de un copac şi a luat foc la doar câteva secunde după impact, iar cei doi nu au mai apucat să se salveze.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top