Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ULTIMA ORĂ: Cristopher Lee a încetat din viață

Cristopher Lee a murit la vârsta de 93 de ani. Actorul era bolnav în ultima perioadă, moartea sa întristând toată lumea cinematografiei.

Cristopher Lee este cunoscut în special pentru rolul vrăjitorului Saruman din „Stăpânul inelelor”. Actorul a jucat în zeci de piese de teatru și filme celebre, printre care și „Dracula” sau al doilea film din trilogia „Star Wars”.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UNA DIN CELE MAI IUBITE ACTRIȚE DIN FILMELE INDIENE
Cristopher Lee a murit în urma unui stop respirator, după ce ieri a fost internat în spital, scrie site-ul CNN.com. În afară de rolul de actor, pentru care a fost admirat de-a lungul carierei sale, Cristopher Lee a avut și o viață la fel de intensă și de interesantă. Acesta a participat la cel de-Al Doilea Război Mondial, ca membru al forțelor speciale britanice SAS.

În anii 60, acesta l-a interpretat pe contele Dracula, personajul diabolicesc din Transilvania fiind una din cele mai bune interpretări din istoria filmelor despre Vlad Dracul. În „Star Wars”, Lee a putut fi admirat în pielea contelui Dooku. Acesta a fost prezentat în episodul II, „Atacul clonelor”.

A jucat și în „Viața privată a lui Sherlock Holmes” dar și în filmul „1941”, regizat de celebrul Steven Spielberg.

Actorul s-a retras în ultimii ani de pe marile ecrane, confruntându-se cu probleme de sănătate dată fiind și vârsta înaintată a acestuia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top