Connect with us

Revistateo.ro

Uite la ce visează partenerul tău

Stiri

Uite la ce visează partenerul tău

Sexul cu două femei. Deloc surprinzătoare, aceasta este fantezia cel mai des întâlnită în mintea bărbatului, iar asta ocupă primul loc în preferinţele imaginare ale lui, mai ales dacă îşi închipuie că face sex cu două blonde.

Sexul în locuri publice. Bărbatului îi place această fantezie datorită adrenalinei care, alături de plăcerea sexuală, va face ca partida de sex să fie una de zile mari. În cazul în care vreţi s-o puneţi în practică, trebuie totuşi găsit un loc mai ferit, întrucât riscaţi să fiți prinși.

Sexul cu o necunoscută. Aproape orice bărbat visează la asta, căci i-ar plăcea să fie abordat pe stradă de o femeie necunoscută, superbă, care să-l invite acasă la ea, la o “cafea”.

Sexul în faţa oglinzii. În imaginaţia bărbatului asta este cea mai tare fantezie pe care vrea s-o pună în practică impreună cu partenera sa, deoarece îi oferă posibilitatea să-şi vadă iubita în toată splendoarea ei. De cele mai multe ori, sexul în faţa oglinzii este asociat de către bărbat cu vizionarea unui film porno, unde acesta are rolul principal.

Sexul „imposibil”. Chiar daca nu ar recunoaşte nici în ruptul capului, nu de puţine ori i-a trecut prin cap barbatului cum ar face sex cu soţia celui mai bun prieten sau cu sora soţiei. Acestea sunt lucruri care se întâmplă în capul bărbatului aproape involuntar, iar asta îl excită foarte tare. Poate de aici și „explicația” pentru care mulți dintre ei ajung să aibă amante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top