Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite cum te afecteaza cele 7 planete care guverneaza zodiile!

Cele 12 semne zodiacale sunt guvernate de 9 corpuri cereste, dintre care 7 planete, satelitul Pamantului, Luna plus Soarele. Vezi cum te afecteaza planetele Marte, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun!

1. SATURN

Este planeta care se vede cel mai putin din sistemul nostru solar, fiind cea de-a 6-a planeta de la Soare. Saturn este planeta care impune limite si ordine, cea care controleaza, organizeaza, te face sa iti asumi raspunderile, sa fii rational. Atunci cand Saturn tranziteaza o anumita zodie lucrurile se complica pentru toate cele 12 semne si asta deoarece acest titan al Cerului ii dezbraca pe toti de emotii, iar atunci cand privesti lucrurile cu rationalitate s-ar putea sa vezi adevarul pe care il ascund sentimentele.

RECOMANDARE TEST: ALEGE UN ARBORE DIN IMAGINE SI VEZI CE SPUNE DESPRE TINE!

2. URANUS SI NEPTUN

Aceste doua planeta sunt denumite si trans-saturniene si sunt responsabile de latura mistica a fiecaruia dintre noi. Atunci cand acestea se vad pe cer (foarte rar si doar cu telescopul), fiecare semn zodiacal capata puteri ‘magice’, avand o aplecare mai mare spre creativitate si jocuri mistice, inclusiv o erotica pe care nu au mai intalnit-o pana la revelarea celor doua planete.

3. JUPITER

Este cea mai stralucitoare planeta aflata dupa Soare si cel mai mare corp ceresc din sistemul nostru solar. Jupiter intareste capacitatea noastra de a creste, de a ne extinde, ne reda naturaletea pierduta, spontaneitatea si dorinta de a visa, ambitia de a muta muntii din loc, deci, in general, vine cu un spirit revolutionar.

4. MARTE

Intrarea lui Marte in fiecare zodie nu este privita tot timpul cu ochi buni desi tot ceea ce face aceasta planeta este sa imparta lumea mai bine intre vanatori si prade. In momentul in care ne simtim niste prade usor de vanat sau, dimpotriva, niste prade ignorate, intram in stare de depresie. Acest fapt se intampla mai ales cand ne aflam in perioada de Marte retrograd.

5. MERCUR

Insa mai periculoasa decat retrogradarea planetei Marte este cea a lui Mercur. Aceasta planeta face legaturile incredibile intre interior si exterior, intre spirit si materie, intre vazut si nevazut, intre masculin si feminin. Acesta este si motivul pentru care suntem debusolati si foarte agitati in perioadele cu Mercur retrograd: ne cautam drumul intre doua granite.

6. VENUS

Daca te simti vreun venusian asta inseamna ca ai o latura senzuala extrem de accentuata care iti poate crea mari probleme mai ales in relatiile de prietenie. Venus isi pune amprenta pe calitatile noastre de amanti, fiind planeta care momeste, cucereste, dezinhiba, instiga la placere, uneori chiar placere murdara.

7. SOARELE SI LUNA

Luna plina ne face sa devenim mai spirituali si suntem mult mai reflexivi iar Soarele ne ofera energie pozitiva dar si stari accentuate de oboseala.

Ce planeta/ astru ceresc iti guverneaza zodia:

BERBEC– PLANETA MARTE
TAUR – PLANETA VENUS
GEMENI – PLANETA MERCUR
RAC – LUNA
LEU – SOARELE
FECIOARA – PLANETA MERCUR
BALANTA – PLANETA VENUS
SCORPION – PLANETA MARTE
SAGETATOR – PLANETA JUPITER
CAPRICORN – SATURN
VARSATOR – URANUS
PESTI – JUPITER SI NEPTUN

Sursa foto: playbuzz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top