Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite cum poti vindeca sufletul unei persoane, DE LA DISTANTA, cu tehnicile Reiki!

Una dintre cele mai cunoscute tehnici de vindecare spirituala este tehnica Reiki. Aceasta nu foloseste energia personala ci energia universala. Exista mai multe metode prin care chiar si tu poti alina sufletul unei persoane care se afla la kilometri departare, fara a lua contactul cu ea.

Tehnici Reiki de vindecare la distanta:

1. TEHNICA FOTOGRAFIEI

Aceasta este cea mai uzuala metoda prin care poti trimite energia universala cuiva. Scrie numele persoanei pe o poza cu ea si deseneaza trei cercuri in linie orizontala. Cel din mijloc trebuie sa fie cel mai mare. Tine fotografia intre palme in timp ce te rogi sau meditezi si vei transmite astfel nu doar gandurile tale pozitive la acea persoana ci si spiritul tau viu.

2. TEHNICA DEGETULUI

Alege un deget de la o mana care vrei sa fie reprezentarea persoanei pe care doresti s-o vindeci. Invaluie degetul care simbolizeaza persoana aleasa cu celelalte degete, facand miscari in sensul invers miscarii acelor de ceasornic. Poti trimite Reiki de la distanta in acest mod unei persoane sau unui grup mai mare de oameni.

3. TEHNICA LISTEI

Prin aceasta tehnica poti ajuta mai multe persoane in acelasi timp. Este o tehnica folosita adesea in Asia mai ales asupra elevilor sau studentilor sau, in general, acolo unde exista un grup mai mare de oameni. Scrie numele persoanelor pe o lista si aprinde o lumanare parfumata rostind incet fiecare nume.

CITESTE SI: 6 metode de vindecare a bolilor prin SACROTERAPIE (rugăciune și credință)

4. TEHNICA VIZUALIZARII

Aceasta metoda este destinata celor avansati. Trebuie sa practici yoga ani de-a randul pentru a ajunge la performanta de vindecare la distanta prin tehnica vizualizarii. Tine in minte imaginea persoanei pe care vrei sa o vindeci si concentreaza-te asupra ochilor ei. In tot acest timp, fa miscari in sensul acelor de ceasornic cu palmele tale.

5. TEHNICA BEAMING

Deseneaza trei cercuri in aer si tine apoi o mana (cea stanga, de preferinta) la piept, cu palma spre exterior. Apoi atinge cu aceeasi palma genunchiul, tinand-o tot spre exterior. Vei simti cum curge energia universala prin corpul tau. Trimite apoi Reiki deschizandu-ti bratele ca si cum ai trimite un val de caldura catre cineva.

Sursa foto: artinmovimento.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top