Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce trebuie sa faci si tu dupa fiecare dus!

Stiri

Uite ce trebuie sa faci si tu dupa fiecare dus!

Iata cativa pasi importanti care nu ar trebui sa lipseasca din rutina ta de dupa dus!

Specialistii sunt de parere ca exista anumite lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le faca dupa dus, indiferent de cat de grabita sau obosita este. Aceasta este unica metoda de a-ti pastra pielea frumoasa, curata si elastica si de a preveni semnele imbatranirii premature.

1. Este foarte important sa inchei dusul cu apa calda, insa nu fierbinte. O temperatura foarte ridicata a apei iti lasa pielea uscata, iritata si mult mai fragila. In timp, vei vedea rezultatele.

CITESTE SI: CUM ITI POTI DISTRUGE PIELEA SI PARUL LA DUS

2. Nu trebuie sa te freci niciodata cu prosopul. Acest obicei aspreste pielea si o lasa usor iritata. Tamponeaza-ti foarte usor si delicat corpul, pana ce prospul absoarbe excesul de apa. Nu este obligatoriu sa te usuci complet, ci poti lasa pielea usor umeda pentru ca apa sa se absoarba.

3. Aplica o crema hidratanta de corp imediat dupa ce te-ai uscat, atat timp cat porii pielii sunt inca deschisi. Astfel aceasta se va absorbi complet si va restabili nivelul de hidratare a pielii, oferindu-i elasticitate, luminozitate si o textura catifelata. Desi pare un pas banal, multe femei omit sa foloseasca crema de corp, iar acest lucru favorizeaza aparitia semnelor de imbatranire inainte de vreme.

4. Aplica un ser facial. Acesta este extrem de concentrat si te ajuta sa iti mentii pielea hranita si elastica. Este o mare diferenta intre o crema hidratanta si un ser, insa ambele ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica de ingrijire a fetei. Dupa dus, cand porii sunt deschisi, aceste produse sunt absorbite in cel mai eficient mod, iar fata ta se bucura de luminozitate.

Sursa foto: fyiliving.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top