Connect with us

Revistateo.ro

Uite brăţara care îţi transformă mâna într-un smartphone

Inedit

Uite brăţara care îţi transformă mâna într-un smartphone

Brăţara încă nu este gata pentru comercializare. Este încă în faza de prototip, iar echipa strânge bani prin intermediul site-ului produsului. Cofondatorul Cicret a declarat că se așteaptă ca brățara să ajungă pe piață în aproape un an și jumătate, cu un preț de aproximativ 400 de dolari.

CITEŞTE ŞI: 8 LUCRURI PE CARE NU LE ŞTII DESPRE LENTILELE DE CONTACT

Cu ajutorul unui mic proiector, brăţara poate să proiecteze un ecran pe antebraţ! Opt senzori îi permit utilizatorului să manipuleze ecranul. Brăţara poate fi folosită pentru vizionarea de filme, scrierea de emailuri sau pentru convorbiri telefonice. Prototipul a fost prezentat, iar brăţara poate ajunge pe rafturile magazilor în iunie 2015.

O companie franceză a dezvăluit de curând brățara Cicret, un fel de brățară smart care proiectează un touchscreen pe antebrațul tău. Videoclipul de prezentare al gadgetului a devenit viral în ultimele zile.

Cicret nu are ecran, e doar o brăţară de cauciuc, dar display-ul este proiectat pe mâna purtătorului şi de acolo se utilizează. Masaj şi comunicare dintr-o singură lovitură! Brățara Cicret este proiectată pentru a folosi o anumită versiune de Android sau poate fi conectată la un smartphone prin Bluetooth. Wi-Fi-ul oferă conectivitate și există și un port micro-USB.

Producătorii au adăugat şi elemente de efect, menite să facă brăţara şi mai atrăgătoare. Display-ul se va declanşa la o mişcare de încheietură, ca în filmele SF, iar acest procedeu poate fi folosit şi pentru a răspunde la telefon.

Dispozitivul funcționează cu ajutorul unui mic proiector încorporat în brățară și a unei serii de senzori de proximitate. În mod similar cu tehnologia din spatele tastaturilor proiectate, sistemul Cicret detectează locul și mișcarea degetului tău, transformând suprafața pielii tale într-un touchscreen. Conform echipei de proiectare, poți face aceleași mișcări pe care le faci și pe un touchscreen normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top