Connect with us

Revistateo.ro

Tudor Chirilă a acordat un interviu cincer și emoționant despre singurătate, trecut și cum să fii un om mai bun. Din experiența sa, a învățat că...

Star

Tudor Chirilă, interviu emoționant despre singurătate, trecut și ce înseamnă să fii un om mai bun

Tudor Chirilă a acordat un interviu emoționant pentru Adevărul. Artistul a vorbit despre singurătate, trecut și ce înseamnă să fii un om mai bun.

„Singurătatea e o substanță. În doze echilibrate poate fi un lucru foarte bun, în doze exagerate poate duce la depresie sau la alte contorsiuni ale sufletului. Cred că cel mai rău este să-ți fie frică de singurătate.

Eu sunt un individ destul care se simte destul d ebine singur. mi-e și frică de chestia asta. Am fost foarte mult singur în sentimentul clasic, în care nu am fost într-o relație, au fost perioade lungi în viața mea. A fost și greu, dar cred că singurătatea te ajută cumva să te raportezi la tine într-un mod mai profund.

În fața marilor alegeri suntem foarte singuri. Fie că e vorba de alegeri profesionale, fie că e vorba de alegeri de viață, singurătatea nu poate fi evitată.

Nu resping pe nimeni, dar nici nu sunt foarte … Nu știu… Eu am nevoie de timp cu mine. Îmi place să fiu singur în mijlocul oamenilor, cred că așa pot să mă definesc cel mai bine. Îmi plac aglomerprile, dar unde aș putea să fiu singur.”

Artistul vorbește despre cum poți trece peste trecut

„Cred că trebuie să facem pace cu trecutul tot timpul și trebuie să fim foarte conectați în trecut. Am avut o perioadă în care am refuzat să mă conectez cu o parte din trecutul meu și din diverse motive, că încerci să pui la spate niște lucruri, că vrei să nu regreți, dar cred că și regretul face parte din normalitate.

La cum privesc lucrurile acum, trecutul este foarte important, e o fundație extraordinară în tot ceea ce suntem, bun sau rău, noi trebuie să ni-l asumăm până la capăt tot timpul, în fiecare moment. Altfel, etajul doi și trei se prăbușesc fără fundație.

Pe de altă parte este și datoria noastră să ne mai și iertăm, pentru că dacă ne batem cu biciul pe spate zilnic, dar în același timp suntem și victime ale slăbiciunilor noastre, nu ajungem nicăieri.

Oamenii care suferă au întotdeauna o înclinație spre a fi mai buni, din nefericire. Oamenii care au totul de la viață uită să și prețuiască chestia asta, din nefericire, și devin mai răi.

Știu ce înseamnă a fi un om rău. Un om rău îi hrănește pe cei de lângă el. Asta e important: să nu-i rănești pe cei de lângă tine.

Până la urmă cred că cel mai frumos lucru este să fii un om mai bun. Dar este și cel mai greu.”, a declarat Tudor Chirilă într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top