Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru fotografii perfecte

Stiri

Trucuri pentru fotografii perfecte

Trucuri pentru fotografii perfecte:

Gândeşte-te la ceva plăcut. Pentru a avea poze cât mai frumoase, trebuie îţi imaginezi lucruri pe măsură. Gândeşte-te la momentele plăcute din viaţa ta, iar asta se va citi automat şi pe chipul tău. Nu uita că gândurile fericite se imprimă cel mai bine pe aparatul de fotografiat, iar imaginea va dăinui pentru totdeauna.

CITEŞTE ŞI: Să tot lucrezi aici! Uite cum arată sediul angajaţilor Facebook.

Atenţie la expresia feţei şi la postura corpului. În cazul în care ai o faţă rotundă, este recomandat să stai cu chipul în semi-profil atunci când este declanşat aparatul foto, iar un nas proeminent se ascunde prin aplecarea uşoară a capului, astfel ca forma feţei să pară cât mai echilibrată.

Nu uita să zâmbeşti. În caz că nu ai obervat, cele mai reuşite instantanee sunt acelea în care este prezent şi un zâmbet larg. Tot ce trebuie să faci este să-ţi dai seama ce tip de surâs te avantajează cel mai bine şi să-l pui în aplicare.

Lumina potrivită. Atunci când vrei să ai parte de o fotografie reuşită, trebuie să ai grijă şi la lumina din jurul tău. Dacă vei avea umbre pe faţă, acestea vor da impresia de cearcăne şi vor accentua forma nasului. Ai grijă mereu ca lumina să bată din faţă, altfel pozele nu vor ieşi prea bine.

Lucrează-ţi unghiurile. Cel mai mare mit este acela că avem o parte a feţei mai bună şi una mai „rea”. De fapt, arătăm la fel din orice poziţie, motiv pentru care trebuie să ai încredere în tine şi să transmiţi asta şi fotografului.

Atenţie la siluetă. În momentul în care ne aplecăm sau stăm jos, este posibil să apară nişte forme mai „generoase” în zonele pe care vrem să le acoperim. Alege să stai pe marginea scaunului şi ţine spatele drept, pentru a scoate în evidenţă o postură impunătoare şi nu una inestetică.

Ai grijă la haine. Dacă vrei să evidenţiezi un ten luminos, optează pentru ţinutele de culoare deschisă. Kilogramele în plus pot fi mascate de haine în culori închise, iar dungile orizontale dau impresia unor solduri mai mari, aşa că ţine cont de aceste trucuri data viitoare când vrei să-ţi faci poze noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top