Connect with us

Revistateo.ro

Iarna si-a intrat complet in drepturi, iar vremea rece le creeaza probleme tuturor. Daca si tu vrei sa afli cateva trucuri ca sa iti tii casa mai calda, le poti incerca de astazi.

Stil de viata

Trucuri pentru a mentine caldura in casa

Iarna si-a intrat complet in drepturi, iar vremea rece le creeaza probleme tuturor. Daca si tu vrei sa afli cateva trucuri ca sa iti tii casa mai calda, le poti incerca de astazi.

O casa calduroasa si primitoare creeaza o stare de bine. Pentru ca tot mai multe persoane se confrunta cu calorifere incalzite insuficient, niste trucuri pentru a pastra casa mai calda sunt de mare ajutor.

Acestea pot fi folosite in fiecare casa, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti vreun ban. Una dintre cele mai populare tehnici pentru a avea mai multa caldura in casa este sa pui folie de aluminiu in spatele caloriferului.

Astfel, caldura pe care caloriferul o emana in casa nu ajunge in perete, ci tot in camera. Se foloseste o folie de aluminiu care se foloseste in bucatarie si se lipeste pe toata suprafata caloriferului, in spatele lui.

Incaltamintea care se uda duce la probleme de sanatate, precum raceala ori dureri ale picioarelor.

Dupa ce vii de afara cu incaltamintea uda, o poti usca mult mai repede folosind un singur lucru pe care il ai in casa. Astfel, dupa ce asezi ghetele sau adidasii pe un covoras ca sa nu cada apa pe podea, indeasa niste bucati de ziar in incaltaminte.

Astfel, hartia va absorbi mult mai repede apa din incaltaminte. Ai grija sa nu asezi incaltamintea langa o sursa de foc, pentru a nu se dezlipi.

Trucuri pentru a mentine caldura in casa


Daca bucatile de ziar s-au udat, se schimba pana cand sunt complet uscate.

Si aerul rece care vine pe sub usa de la intrare este neplacut. Poti folosi un tub din plastic, pe care sa il tai in doua, pe lungime. Astfel, poti proteja doua usi de aerul rece. Acel tub se asaza sub usa, iar aerul nu mai poate patrunde.

Si daca ai geamuri pe langa care intra aerul rece poti apela la un truc. Pulverizeaza putina apa pe geam, cu ajutorul unei sticle cu pulverizator. Apoi, asaza folie cu bule. Aerul rece nu va mai putea sa intre in casa, iar aerul cald va ramane inauntru.

 

Articole pe aceeasi tema:

Legătura dintre CORP și CĂLDURA DIN APARTAMENT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top