Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Trucuri de slabit de la fotomodele

Când vine vorba de siluete, fotomodelele cunosc cel mai bine trucuri de slăbit care să funcţioneze rapid.

CITEŞTE ŞI: DIETA CU LIMONADĂ, VEZI CÂT DE MULT SLĂBEŞTI

Miranda Kerr:  „Primul pas este alimentaţia sănătoasă. Eu mănânc predominant bio, organic, atunci când pot. Mănânc foarte sănătos deoarece atunci când fac asta, am mai multă energie. Iubesc spanacul, avocado, multe legume verzi şi broccoli”.

Lily Cole :”Mă simt cel mai bine atunci când evit făina/ făinoasele, produsele lactate şi zahărul, dar cu regularitate mai fac excepţii”.

Kendall Jenner: „De obicei îmi încep ziua cu o ceaşcă de ceai de detoxifiere. De obicei beau cam 12 ceşti pe zi”.

Adriana Lima:”Totul începe cu nutriţia şi cu ceea ce mănânci. Eu chiar am grijă de porţiile mele şi mă antrenez atunci când pot – este cu siguranţă greu să fac asta, cu cariera pe care o am şi cu cei doi copii ai mei”.

Naomi Campbell: „Nu cred în înfometarea propriei persoane. Eu nu am făcut niciodată asta şi nu o voi face niciodată. Sunt chiar mai activă atunci când am o cură de sucuri naturale, când fac atât yoga, cât şi Pilates în fiecare zi”.

Natalia Vodianova: „Singura dietă pe care am încercat-o vreodată este dieta în funcţie de grupa sangvină. S-au făcut acum 5 ani de când o urmez”.

Rosie Huntington-Whiteley :”Când vine vorba de slăbit, nu sunt chiar adepta dietelor fade, îmi place să menţin lucrurile cât mai simple. Am crescut la o fermă, aşa că dacă vreau să fac o cură de detox sau să pierd în greutate sau să mănânc cât mai curat, voi renunţa la carbohidraţi şi la zaharurile rafinate. Aşadar acesta este trucul meu pentru a mânca bine: nimic extrem”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top