Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de machiaj, în funcție de zodie

Stiri

Trucuri de machiaj, în funcție de zodie

Trucuri de machiaj, în funcție de zodie. Tu le folosesti?

BERBEC – ILUMINATORUL
Înainte de a-ți fixa machiajul cu pudra, folosește iluminatorul pentru a-ți scoate fața luminoasă în evidență. Berbecul ține foarte mult la un aspect cât mai perfect al feței, deci al machiajului în orice perioadă a zilei.

TAUR – CULORI VII
Încearcă culori vii atât în machiajul de zi cât și în cel de seară, deoarece aceste culori te avantajează. Roșu sau violet în jurul ochilor plus un machiaj nude (adică natural) te vor transforma într-un exemplu de frumusețe feminină.

GEMENI – LOOK PROASPĂT
Înainte de a aplica crema de față sau fondul de ten, fă-ți analize dermatologice pentru a vedea ce tip de ten ai astfel încât să nu întâmpini probleme în momentul machiajului.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII PRETENȚIOASE CÂND ÎȘI ALEG PARTENERUL SEXUAL

CITESTE SI: Bogatiile spirituale ale fiecarei zodii. Taurul – NEINFRICATUL; Fecioara – JUSTITIARA. Pe tine ce te caracterizeaza?

RAC – NUANȚE PALIDE
Combină nuanțele palide pentru fața ta cu nuanțe cât mai aproape de culoarea pielii tale și insistă cu o pudră roz deschis în zona pomeților.

LEU – PRIM PLAN CU LUMINA SOARELUI
Pune-ți oglinda în cameră într-un loc unde pătrunde lumina naturală de afară. Orice machiaj perfect se realizează cu lumina naturală, deoarece pot exista diferențe uriașe între felul în care te vezi la becul din baie și mediul exterior.

FECIOARĂ – CUM SPELI PERIILE DE MACHIAJ
Fecioarele sunt maniacale cu curățenia chiar și când vine vorba de produsele de machiaj. Pensulele și periile de machiaj se pot spăla chiar și cu șampon baby. Periile de machiaj care nu sunt curățate frecvent ajung să fie pline de intemperii, transformând tenul într-un adevărat șantier rezidual.

BALANȚĂ – CUM ASCUNZI CICATRICILE ȘI ACNEEA
Folosește corectorul pentru a-ți ascunde imperfecțiunile de la nivelul feței, după ce te-ai machiat deja. Acesta se aplică cu mare atenție în punctele fixe pe care vrei să le acoperi.

SCORPION – EVITĂ RIMELUL XXL
Evită rimelul cu dublu sau triplu volum, deoarece nu te avantajează. Încearcă un machiaj al ochilor în stil asiatic, alungit la colțuri, însă nu insista prea mult în partea superioară a genelor.

SĂGETĂTOR – RUJURI APRINSE
Încearcă cu încredere rujurile aprinse pentru că nu îți vor face niciun rău, ba dimpotrivă. Marsala în tonuri tari sau roșu a la Rita Ora – rujurile ideale pentru tine.

CAPRICORN – HIDRATEAZĂ-ȚI PIELEA MEREU
Înainte de a aplica machiajul, hidratează-ți pielea cu apă oxigenată și spală-ți fața cu un gel special de curățare a feței.

VĂRSĂTOR – EVITĂ CONTURAREA BUZELOR
Evită conturarea buzelor cu creioane închise la culoare deoarece vei da senzația de botox, și cu siguranță nu asta îți dorești.

PEȘTI – POTRIVEȘTE-ȚI MACHIAJUL CU CULOAREA NATURALĂ A PĂRULUI
Machiajul ideal pentru tine este o completare sau o continuare a culorii naturale a părului în machiajul de zi cu zi. Contrastele sunt permise doar la petreceri sau evenimente speciale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top