Connect with us

Revistateo.ro

trucuri-de-frumusete-de-la-cititoare

Stiri

Trucuri de frumusete DE LA CITITOARE

Am selectat cele mai interesante trucuri de frumuste pe care cititoarele Revistei Teo le-au trimis. Multumim pentru mesaje si iata ca trucurile voastre de frumusete si cosmetica vor fi acum utile si pentru alte femei!

Bolea Alexandra – „Trucul meu de frumusete eate acela ca ma demachiez in fiecare seara, folosesc crema hidratanta si in fiecare dimineata imi fac un machiaj ”light”, pt a ma simti eu mai sigura pe mine si mai feminina.”

Andreea Bebereche – „Eu am problema cearcanelor si fata putin palida, de aceea, pentru a elimina cearcanele pe termen lung, aplic dimineata pe fata si in zona de sub ochi 1 sau 2 cubulete de gheata pe care le ” plimb” pe fata si , mai ales, in zona de sub ochi, pana la topire. Apoi, aplic pe fiecare pleaopa ( sa acopere si cercanele) 2 pliculete de ceai negru infuzat, cald. efectul este wow…plus ca iti da si o stare de bine, parca te trezeste si dimineata este foarte revigorant acest efect ! Este uimitor rezultatul, fata se imbujoreaza, se netezeste si paloarea ochilor se diminueaza, puteti sa -l incercati este ieftin, rapid si nu creaza alergii. Acesta il consider un truc ..In rest, folosesc produse adaptate tenului meu si am grija in fiecare zi sa ma demachiez si sa aplic o crema hidratanta si grasa pe fata, gat, decolteu si maini, noaptea inainte de culcare, in care, pt ca am tenul uscat si pentru a-i potenta efectul, adaug ulei de masline , de argan sau de susan, fiecare presat la rece. Succes si nu uitati sa va ingrijiti… caci de ingrijire are nevoie si fiinta cea mai frumoasa !”

Trucuri de frumusete DE LA CITITOARE

Elena Anastasiei – „Trucul meu de frumusete este sa beau multa apa ca sa imi hidratez bine organizmul, caci o piele frumoasa este una bine hidratata + crema hidratanta. Sa mentin tenul curat si sa folosesc timp de zi un machiaj foarte usor, ca tenul sa respire.”

Chiriac Anca Leria – „Trucul meu de frumusete este unul bine stiut ! Dar pentru mine functioneaza de minune. Hidratararea este cuvantul cheie. Inainte de a aplica machiajul , imi hidratez fata cu crema de zi ..iar seara obligatoriu demachiere plus crema de noapte hidratanta !”

Adriana Micsa – „Trucul meu este: curatirea bine a tenului cu ceai de musetel pe care il las cateva minute sa se usuce pe ten apoi aplic o crema hidratanta fin de tot ,apoi aplic un fond de ten de nuanta mai deschisa la culoare.”

Trusca Claudia – „Trucul meu este sa imi tin pielea cat mai hidratata, consum 2 l de apa pe zi, am un ritual foarte strict de demachiere si hidratare a pielii cu o crema de zi, respectiv noapte. Si nu in ultimul rand somnul cat se poate de odihnitor pentru a mi mentine pielea tanara.”

Cercelaru Andreea-Maria – „Trucul meu e simplu. Folosirea infuziilor cu ceaiuri si folosirea machiajelor cat mai rar pentru a nu imi imbatrani tenul!”

Trucuri de frumusete DE LA CITITOARE

Stamatin Adina – „Eu personal va pot spune ca folosesc cu regularitate uleiuri naturale,cum ar fi uleiul de ricin pentru creșterea și întărirea genelor și o serie de uleiuri pentru ten, printre care uleiul de nuca de cocos presat la rece, cel de argan,jojoba sau cel din sâmburi de măceșe. Toate acestea împreună un scrub natural făcut acasă și aplicat săptămânal nu au cum sa nu redea tenului finețea și luminozitatea dorită, astfel încât un fond de ten corect aplicat sa nu îmbrace tenul ca o masca.”

Lupu Ana Maria – „Din cauza anotimpului rece, tenul necesita o ingrijire mai amanuntita. Unul din trucurile de frumusete aplicat de mine presupune ca seara, dupa demachiere, sa aplic o serie de uleiuri esentiale, favorabile tenului.”

Popescu Mirela – „Trucul meu pentru un ten curat si luminos este peelingul enzimatic cu extrat de papaya (o crema exfolianta pe care o folosesc acasa). Dupa acest peeling aplic o masca hidratanta racoritoare din aceeasi gama de dermatocosmetice. Apoi imi hidratez tenul cu crema. Am testat de-a lungul timpului foarte multe produse si din pacate nu multe sunt compatibile cu tenul meu.”

Diana Matei – „Buna seara,fiindca am un ten cu tendinta de ingrasare si aparitie a cosurilor,pe zonele cu probleme pun in fiecare seara o compresa imbibata in lapte. Laptele ajuta deblocarea porilor de sebum si bineinteles reducerea consistenta a aparitiei cosurilor Acesta este trucul meu.”

Trucuri de frumusete DE LA CITITOARE

Venera Padureanu – „Trucul meu de frumusete este sa pun o picatura de ulei de argan in fondul de ten pentru a oferi un aspect cat mai natural si luminos tenului si pentru o hidratare optima!”

Fifere Angelica – „De trei ori pe saptamana folosesc un amestec de cafea, zahar brun si ulei de masline. amestecul il folosesc seara dupa baie. Acesta curata tenul de impuritati.”

Trucuri de frumusete DE LA CITITOARE

Cornelia Bradu – „Trucul prin care ma simt frumoasa si la 50 de ani este ca trebuie demachiere in fiecare seara, tenul hidratat si aplicarea unei creme naturale, fara parabeni. Saptamanal, exfoliere cu produse cat mai de calitate si naturale in special si aplicarea unei masti.”

Bradu Loredana – „Trucul meu de frumusete este sa imi pastrez pielea hidratata 24/7. Asta o fac atat prin consumul a 2 litri de apa pe zi, cat si extern, urmarind ritualul: curatarea fetei in fiecare seara cu apa micelara, folosirea unui gel de curatare cu pH fiziologic, exfoliere saptamanala, improspatarea fetei in timpul zilei cu apa termala si folosirea zilnica a cremei de ochi, cremei de noapte si de zi.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top