Connect with us

Revistateo.ro

Trucul care te ajuta sa mananci exact cat ai nevoie

Cura de Slabire

Trucul care te ajuta sa mananci exact cat ai nevoie

Trucul acesta te va ajuta sa mananci exact cat trebuie, fara sa intreci masura. Daca iti doresti sa pierzi kilogramele in plus si sa te simti mai usoara, trebuie sa renunti la portiile mari si la alimentele nocive si sa ii oferi corpului tau exact nutrientii de care are nevoie. Din pacate pentru multe femei acesta nu este un lucru tocmai usor, mai ales atunci cand intervine pofta.

Din fericire, trucul despre care iti vorbim in continuare te va ajuta sa reglezi masura portiilor pe care le servesti si sa mananci exact atat cat trebuie, fara sa exagerezi. In acest mod vei crea un echilibru in alimentatie si te vei simti mult mai bine. Sentimentul de vinovatie pe care il simti dupa ce ai servit o portie uriasa de paste o sa dispara complet!

Conform lui Brandon Nguyen, autor si fondator al unui important site de lifestyle si sanatate, trucul ideal pentru a mancat exact atat cat trebuie presupune sa mananci cu mana nedominanta. Asta insamna ca dreptacii trebuie sa manance cu stanga, iar stangacii cu dreapta. Te vei obisnui greu si nu va fi deloc placut pentru inceput, insa cu timpul vei ajunge sa mananci la fiecare masa cu mana nedominanta.

Pe langa acest sfat, poti sa iei in considerare si multe alte trucuri care te vor ajuta foarte mult. Serveste mancarea in farfurii de dimensiuni mici, mananca la masa si nu pe canapea cu televizorul aprins, asteapta 10-15 minute inainte de a servi desertul si bea un pahar mic de apa inainte de fiecare masa. In acest mod vei reduce considerabil portiile si vei pierde kilogramele in plus.

CITESTE SI: CUM SLABESTI CU TESTUL MORCOVULUI

Testul morcovului poate ajuta orice femeie care se lupta cu kilogramele in plus. Este cea mai simpla si ieftina ‘dieta’ pe care o poti urmari si nu trebuie decat sa iti folosesti creierul. Afla in ce consta acest test revolutionar.

Cel mai greu atunci cand tii o dieta este sa te abtii de la mancat. E greu sa nu pui mana pe ciocolata sau sa refuzi pe cineva care te serveste cu un biscuite. Este dificil, de asemenea, atunci cand iti place foarte mult mancarea, sa renunti la chipsurile tale preferate.

In mintea ta se da un conflict psihologic teribil: pe de o parte vrei sa slabesti, pe de alta parte, creierul iti spune in permanenta ca trebuie sa iti satisfaci poftele ca sa nu o iei razna.

Testul morcovului iti spune daca iti este foame cu adevarat sau pur si simplu creierul tau isi cere doza zilnica de zahar sau alt element care consumat in mod exagerat duce la ingrasare. Atunci cand simti ca nu te poti abtine de la mancare, imagineaza-ti ca mergi la frigider pentru a-ti stavili pofta. Inchipuie-ti ca in frigider exista o caserola cu morcovi.

Unii sunt fierti, altii sunt cruzi. Morcovii contin o serie de nutrienti esentiali, fapt pentru care ar trebui sa scapi de foame foarte lejer. Daca faci nazuri in momentul tau imaginar atunci cand esti pe punctul de a manca morcovi, inseamna ca nu iti este cu adevarat foame.

Alte modalitati prin care iti poti infrana poftele in timp ce tii o cura de slabire:

– Fa-ti un meniu saptamanal la fiecare sfarsit de saptamana si cumpara in weekend doar ceea ce vrei sa mananci in saptamana urmatoare. Limiteaza-ti bugetul la mancare sanatoasa care sa iti ajunga 7 zile;
– Fa exercitii in fiecare zi si recompenseaza-te cu o masa bogata si hranitoare la final. Iti poti permite si cate o ciocolatica daca pe langa exercitiile banale ai facut si alte activitati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top