Connect with us

Revistateo.ro

Tronul din "Game of Thrones" revine la Bucureşti

Stiri

Tronul din „Game of Thrones” revine la Bucureşti

Tronul din „Game of Thrones” revine la Bucureşti. Controversatul Tron de Fier, intriga celui mai celebru serial din toate timpurile, „Game of Thrones”, va fi expus la Romexpo pe durata festivalului East European Comic Con. Fanii producţiei HBO vor avea aşadar ocazia de a se poza pe celebrul scaun regesc, în plin sezon 5 de „Urzeala Tronurilor”, a cărui premieră mondială va avea loc pe 12 aprilie.

CITEŞTE ŞI: Un actor îndrăgit din serialul-fenomen SPARTACUS vine în România

La East European Comic Con va fi prezent şi celebrul personaj Hodor, interpretat de actorul Kristian Nairn. Tronul de fier din „Urzeala Tronurilor” este adus a doua oară la Bucureşti, după ediţia de anul trecut a aceluiaşi festival.

East Europian Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est destinat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri, inspirat de Comic Con-ul de la San Diego.

Cei care vor vizita standurile de la Romexpo între 8 şi 10 mai vor avea ocazia să-i mai întâlnească pe Manu Bennett (Crixus din „Spartacus”), Robert Knepper (T-bag din „Prison Break”), Osric Chau (Kevin Tran din „Supernatural”), Dan Starkey (Strax din „Dr. Who”) şi Kristian Nairn (Hodor din „Game of Thrones”).

Aşadar, Romexpo va deveni pentru două zile visul devenit realitate al tuturor pasionaţilor de jocuri, filme şi benzi desenate, unde fanii de gen se vor putea întâlni faţă în faţă cu personajele lor preferate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top