Connect with us

Revistateo.ro

Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

Horoscop Lunar

Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

Horoscop Februarie 2016 – Trei momente importante pentru fiecare zodie in aceasta luna! Vezi care sunt zilele norocoase dar si cumpenele pentru tine!

BERBEC

La inceputul lunii februarie, vei pune mare accent pe cariera si pe ascensiunea ta pe plan social. Vei reusi sa iti rotunjesti finantele cu ajutorul unui hobby sau al unui proiect pe care il visezi de mult! Pe 8 februrie vei resimti influenta Lunii Noi, caci intra in a 11-a casa zodiei tale si iti revigoreaza relatiile, ajutandu-te sa te intelegi mai bine cu cei din jur. Pe 14 februarie incepe o perioada plina de inspiratie pentru tine, care te ajuta sa legi noi prietenii si chiar o relatie de iubire, in cazul in care esti singur.

Prima saptamana din februarie nu este de bun augur pentru zodia Taur, caci cei nascuti in acest semn vor avea probleme in relatia de cuplu. Daca esti Taur, nu te vei simti confortabil in preajma partenerului de viata si risti sa il indepartezi. Flacara pasiunii se reaprinde abia dupa data de 10. Dupa 14 februarie vei reusi sa comunici mai eficient, lucru care iti imbunatateste vizibil relatia cu partenerul de viata si cu ceilalti din jurul tau. Insa, tot atunci, vei trece printr-o situatie neplacuta la munca, cel mai probabil un conflict cu un sef sau un superior.

Citeste si Horoscopul COMPLET al lunii FEBRUARIE!
Vezi si cum vei sta cu banii in LUNA FEBRUARIE, in functie de zodia ta!

GEMENI

La inceputul lunii Februarie vei petrece momente frumoase alaturi de partenerul de viata, lucru care te ajuta sa iti recapeti increderea in el. Mijlocul lunii iti aduce o energie negativa inexplicabila, care te face sa te indepartezi de prieteni si sa te simti extrem de obosit. Daca vei simti ca nici starea de sanatate nu este prea buna, ar fi bine sa consulti un medic! Finalul lunii Februarie vine cu o promovare sau o marire de salariu pentru cei nascuti in zodia Gemeni!

RAC

Pe 3 Februarie, planeta Neptun (care intra in zodia Pesti, unde va ramane o perioada mai lunga) te ajuta sa ai succes la examene si sa te orientezi spre noi studii. Vei fi tentat sa incerci tot felul de hobby-uri si sa dobandesti noi cunostinte. De la mijlocul lunii vei reusi sa pui punct unor probleme din trecut care te suparau. Sectorul profesional va fi afectat in jurul datei de 20 februarie, din cauza conjunctiei nefavorabile a astrelor – probleme cu actele si cu birocratia sunt inevitabile!

LEU

La inceputul lunii Februarie, astrele iti vor deschide ochii si te vor ajuta sa descoperi ce oameni din jurul tau nu iti vor binele si cum poti face diferenta intre prietenii adevarati si cei „pe interes”. Triaza-i cu atentie si inconjoara-te doar de cei care iti asigura energii pozitive. Dupa data de 14 februarie, conjunctia favorabila dintre Soare, Neptun si Mercur iti aduce mult noroc! Practic, orice decizie vei lua se va dovedi a fi una inspirata. La finalul lunii nu te astepta la bogatii materiale, ci la unele spirituale, lectii de viata extrem de pretioase!

FECIOARA

Prima parte a lui Februarie aduce conflicte in relatia de cuplu, de care nu vei scapa pana la finele lunii. Descoperi minciuni sau lucruri pe care poate ai vrut sa le ignori, dar nu se mai poate! Ai grija, caci Mercur retrograd in zodia Fecioara (un proces lung, ce va dura pana in aprilie) nu te ajuta deloc! Iti pune piedici, te face sa comiti greseli si sa fii irascibil. La jumatatea lunii se preconizeaza castiguri neasteptate!

Citeste in continuare pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top