Connect with us

Revistateo.ro

Tratamentul cu peroxid de hidrogen al Lidiei Fecioru, pentru o sănătate de fier

Sanatate

Tratamentul cu peroxid de hidrogen al Lidiei Fecioru, pentru o sănătate de fier

Foarte multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cauza glandei tiroide. Printre primele simptome pe care corpul le transmite, se numără și căderea părului.

Este o situație care este foarte neplăcută pentru femei și nu numai. În afară de căderea părului, pielea se usucă foarte tare, mai ales în zona coatelor și a călcâielor.

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” o soluție simplă pentru ca părul să se regenereze, iar pielea să devină din ce în ce mai fină.

Lidia Fecioru îl numeşte leacul zilei şi, cu doar câteva picături zilnice de peroxid de hidrogen alimentar de 35%, poţi scăpa de probleme cum ar fi căderea părului sau probleme cu glanda tiroidă.

Citește și: Cel mai puternic remediu pentru tratarea ficatului, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Tratamentul cu peroxidul de hidrogen alimentar al Lidiei Fecioru se adresează tuturor persoanelor care au asemenea probleme. Se consumă în fiecare zi un număr de picături de peroxid alimentar.

„Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele şi călcâiele crăpate și o dureau foarte tare. I-am spus de acest peroxid alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 şi apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influenţeze calitatea acestei substanţei sau apă fiartă şi răcită.

Unde se găsește peroxidul de hidrogen alimentar

Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar numit Cură de un minut. După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen alimentar, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu mă mai doare nimic”, a declarat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Peroxidul de hidrogen se găsește în farmacie, așa că este bine să îi spuneți farmacistului înainte de a-l folosi pentru ce doriți să îl folosiți, dar și concentrația pe care o doriți, deoarece aceasta între 3 și 35%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top