Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Tratament chinezesc impotriva racelii, fara medicamente si alimentatie

TRATAMENT CHINEZESC IMPOTRIVA RACELII. Raceala ne paste in orice perioada a anului, mai ales in anotimpurile in care gradele se apropie vertiginos de 0 grade.

Chinezii au o teorie foarte interesanta in privinta producerii gripei si racelii, iar unele din tratamentele lor sacre nu implica medicatie in prima faza si nici consumul unor alimente.

Chinezii sunt convinsi ca raceala este produsa de invadarea corpului de catre vant. Acestia cred ca raceala este incapacitatea de extindere catre exterior a energiei corpului.

Schimburile energetice cu natura sunt afectate in cazul oricarei boli, mai ales in caz de raceala.

Raceala impiedica emiterea energiei interioare catre exterior, iar atunci apare un surplus de energie in corpul uman denumit adesea si ca „foc launtric”. 90% dintre cei care racesc simt acest foc in zona plamanilor.

Chinezii au gasit un tratament care nu implica medicatie sau alimentatie in cazul racelii: este vorba despre o varianta ce duce la aparitia transpiratiei prin tot felul de tehnici.

CITESTE SI: Harta chinezeasca a fetei tale iti arata problemele de sanatate!

CITESTE SI: FOTO: HARTA ORGANELOR SE AFLA PE TALPILE TALE! Uite unde trebuie sa iti faci masaj pentru a te vindeca de o serie de afectiuni!

Atentie! Medicatia nu se face in prima faza, insa ea este necesara in cazul iritatiei in gat ori afectarii sinusurilor.

Motivul pentru care cel racit nu transpira este faptul ca are celulele inchise si nu mai elibereaza energie. Tocmai de aceea, depunerea efortului in caz de gripa si raceala este recomandata pentru desfundarea celulelor.

Tehnici de deblocare a energiei vitale pentru a transpira:

1. Tine o palma deschisa cu centrul indreptat catre piept. Distanta dintre palma si piept nu trebuie sa fie mai mare de 10 centimetri. Tine cealalta palma mai departe de corp (la circa 20-30 centimetri distanta). Si cealalta palma trebuie sa fie deschisa cu varfurile degetelor indreptate in fata, in sens opus celor indreptate spre zona plamanilor.

2. Tine o palma spre zona pieptului, tot la o distanta de 10 centimetri, iar cealalta tine-o deschisa catre o zona a corpului care intampina probleme grave. De exemplu, poti indrepta palma spre rinichi, articulatii sau orice alt organ bolnav care impiedica fluxul de energie in corp.

3. Atentie, nu tine palmele mai mult de 9 minute. In tot acest timp trebuie sa te concentrezi foarte tare si sa rostesti urmatoarele cuvinte: „Miliarde de gene de sanatate si vitalitate s-au activat in organismul meu. Miliarde de gene de boli se de imbatranire s-au dezactivat din organismul meu”.

4. O alta tehnica recomandata de medicina chineza alternativa (adica nici alopata, nici naturista) este infasurarea corpului intr-o patura foarte groasa si exersarea respiratiei pe o singura nara a nasului, pe rand. Acest exercitiu dureaza aproximativ 10 minute.

Atentie foarte mare! Acest articol prezinta informatiile medicinei alternative chineze, iar tehnicile recomandate mai sus trebuie aplicate in prima faza a racelii.

Nu renunta la medicatie si hrana sanatoasa (legume si fructe) atunci cand ai febra si frisoane! In cazul agravarii racelii tale, adreseaza-te medicului sau farmacistului!

Sursa foto: home.isr.umich.edu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top