Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tranzitul Racului: Zodiile care devin mai sensibile până pe 22 iulie

Din 21 iunie am intrat în luna Racului iar tranzitul acestui semn zodiacal aduce momente emoționale pentru mai multe zodii. Vezi ce îți rezervă tranzitul Racului până pe 22 iulie.

Se spune că prima lună și jumătate a verii este vara depresivă, după care urmează vara solară și apoi vara în extaz, conform prevederilor astrologice. Vinovatul pentru sensibilitatea accentuată în lunile iunie și iulie este zodia Rac, semn feminin de apă guvernat de Lună.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP MISTIC – CUM ȘTII CĂ AI AL ȘASELEA SIMȚ
Tranzitul Racului aduce momente de meditație, sensibilitate crescută și irascibilitate pentru mai multe zodii. Iată cele mai afectate semne zodiacale de tranzitul Racului:

1. SĂGETĂTORUL. Acest semn zodiacal trece printr-un momente extrem de dificil, latura sa emoțională accentuată descoperindu-i practic noi lucruri despre viață, noi aspecte la care nu s-ar fi gândit niciodată că ar trebui să le ia în considerare.

2. FECIOARA. Fecioarele trec prin furcile caudine ale acestui tranzit, fiind expuse la decizii care se pot schimba de la o oră la alta. Cel mai mult au de suferit pe plan profesional și familial, întrucât evenimentele se desfășoară cu o rapiditate nespecifică stilului de viață al unei Fecioare.

3. PEȘTII. Un alt semn zodiacal care are de suferit în această lună, devenind mai sensibil și mai irascibil chiar și la glumele la care odinioară râdea cu poftă, este nativul din zodia Pești. După cum se știe, și Peștele este tot o zodie feminină de apă, la fel ca și Racul, însă planeta guvernatoare Neptun ușurează trecerea obstacolelor.

4. GEMENII. Gemenii devin ceva mai irascibili și asta deoarece, ca de obicei, încep o mie de proiecte și nu finalizează niciunul. Racul le modifică aspecte din casa sănătății și a banilor și le aduce plusuri în casa iubirii.

Zodiile mai puțin afectate de tranzitul Racului sunt chiar Racul (doar este luna sa), Berbecul, Balanța, Capricornul, Vărsătorul, Scorpionul, Taurul și Leul.

1 Comment

1 Comment

  1. salomeya salomeya

    2015-12-03T15:48:16+02:00 at 2015-12-03T15:48:16+02:00

    da …am gàsit rezultatul …nu al viitorului , ci al trecutului care l-am vàzut deja

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top