Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Topul zodiilor posesive

Topul zodiilor posesive:

LOCUL 1: TAUR, SAGETĂTOR, CAPRICORN. Aceşti nativi ocupă prima poziţie în topul zodiilor posesive, cu o dorinţă de afirmare în orice domeniu, indiferent de costuri. Când vine vorba de o relaţie, nativii din aceste trei zodii vor să deţină controlul absolut şi vor face totul pentru asta, chiar dacă uneori înseamnă să dea dovadă de agresivitate faţă de partenerul lor.

CITEŞTE ŞI: Astea sunt cele mai LENEŞE zodii

LOCUL 2: GEMENI, FECIOARĂ, SCORPION. Aceste zodii recurg la posesivitate doar când simt că relaţia lor este în pericol, ori vor să se impună cu adevărat în faţa partenerului. Cu toate astea, sunt atât de dibace, încât jumătatea lor nici măcar nu va observa transferul de conducere şi se vor trezi într-o bună zi că unul dintre aceşti nativi a fost la putere de ceva vreme.

LOCUL 3: BERBEC, LEU, PEŞTI. Faţă de zodiile de pe primele două locuri, aceşti nativi sunt conştienţi de posesivitatea lor şi fac tot posibilul pentru a o stăpâni. Cu toate că, de multe ori, nu prea reuşesc să-şi controleze sentimentul de gelozie, reuşesc să facă faţă cu brio situaţiilor dramatice şi nu vor da impresia că sunt tot timpul cu ochii pe partenerii lor.

MENŢIUNE: RAC, BALANŢĂ, VĂRSĂTOR. Pentru că toate trei sunt zodii libertine, nu suportă să pună la jug partenerul de viaţă, ba chiar este posibil să-i acorde prea multă libertate. Pentru că încrederea este cuvântul care domină relaţia lor, nu vor să joace rolul de „jumătatea cicălitoare” şi vor considera că nu este necesar să-şi verifice constant persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top