Connect with us

Revistateo.ro

Topul zodiilor lacome. Esti pe podium

Stiri

Topul zodiilor lacome. Eşti pe podium?

În timp ce unii nativi şi-ar da şi sufletul pentru cei dragi, alţii sunt egoişti şi fac totul doar pentru ei. Iată care este topul zodiilor lacome şi află dacă eşti printre ele.

Rac. Chiar dacă au succes pe plan profesional, cei născuţi sub acest semn nu sunt caracterizaţi de lăcomia materială. Pe de altă parte, au prins topul pentru că sunt cei mai lacomi din punct de vedere emoţional. Nu vor fi niciodată mulţumiţi cu dovezile de afecţiune din partea partenerilor şi trăiesc mereu cu impresia că nu li se acordă suficientă atenţie în viaţa de cuplu, mai ales că ei oferă atât de multe. Cu alte cuvinte, ei nu vor decât să fie în centrul universului jumătăţii lor, la fel cum şi partenerul de viaţă înseamnă totul pentru ei.

CITEŞTE ŞI: Află care sunt zodiile de care nu trebuie să te îndrăgosteşti

Taur. Pentru că nu poate trăi dacă nu are un anumit confort, acest nativ ocupă locul trei în topul zodiilor lacome. Visează la o viaţă de lux, motiv pentru care vrea cât mai multe de la el şi de la partenerul de viaţă. Pe lângă asta, Taurul are o lăcomie atipică, cea culinară, astfel că aceasta poate fi stăpânită doar când are stomacul plin.

Scorpion. Acest nativ îşi arată lăcomia în toate laturile, în special pe plan emoţional. Pentru că are aşteptări mari de la jumătatea sa, îşi doreşte ca şi aceasta să i se dedice în totalitate. Cu alte cuvinte, partenerul de viaţă al unui Scorpion trebuie să lase totul pe planul secund, inclusiv familia sau jobul, altfel acest nativ va deveni posesiv şi lacom, ca şi cum ar fi vorba despre jucăria preferată din copilărie, pe care nu suporta să o împartă nici cu cei mai buni prieteni. Locul doi este prea puţin pentru el, dar următoarea zodie îl întrece în lăcomie.

Capricorn. De departe, cea mai lacomă zodie este Capricornul. Lucurile în acest caz sunt cât se poate de simple: nativul în cauză nu se mulţumeşte niciodată cu puţin. Banii nu-i ajung niciodată şi are mereu pretenţii uriaşe când vine vorba de partenerul de viaţă, fără a oferi prea multe la schimb. Fiind totuşi o zodie rezonabilă, acesta nu se lăcomeşte când vine vorba de jumătatea sa şi este conştient că fiecare are nevoie de spaţiul său personal, atâta timp cât condiţiile sunt stabilite de el.

Sursa foto californiatrustestateandprobatelitigation.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top