Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 27 februarie 2018. Se anunță o zi marți foarte bună pentru trei zodii. Pentru alți nativi, veștile auzite azi sunt triste.

Horoscop

Top trei zodii care încheie luna februarie într-un mod fantastic

Sfârşitul lunii februarie vine cu veşti excelente pentru aceşti nativi. Vor avea parte de momente senzaţionale şi totul le va merge ca pe roate.

Citeşte topul acestor trei zodii şi vezi dacă te numeri printre ei.

BERBEC

Berbecii au început luna februarie cu dreptul. Chiar dacă spre mijlocul perioadei au întâmpinat ceva dificultăţi, aceşti nativi vor încheia luna în armonie şi iubire.

Este posibil să primiţi o sumă importantă, probabil o restanţă mult aşteptată de la rude sau prieteni.

Şi la capitolul dragoste, Berbecii stau foarte bine. După o perioadă de monotonie acum va răsări soarele şi pe strada lor. Dacă nu sunt deja implicaţi într-o relatie, aceştia vor întâlni o persoană cu care vor construi ceva frumos şi armonios.

Aceste zodii vor încheia luna februarie într-un mod spectaculor

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, sfârşitul lunii se anunţă unul agitat din punct de vedere financiar. Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți, iar împlinirea sufletească îi va face să strălucească.

În această lună, acești nativi vor fi foarte atenți la detalii. Nici deciziile nu le vor lua fără să se gândească la viitoare consecinţe.

Este posibil ca spre sfârşitul lunii să decidă să plece într-o vacanţă alături de familie sau de persoana iubită. Este un mod de a le demonstra acestora cât de mult ţin la ei.

SCORPION

Foarte ambiţioşi, Scorpionii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini visele, iar puterea de seducţie îi va ajuta cu siguranţă. Vor avea o intuiţie deosebită care îi va ajuta să detecteze oportunităţile avantajoase sau afacerile bănoase.

Pe plan sentimental, este foarte probabil ca la sfârşitul acestei luni să stabilească nunta. Şi aşa cum le place scorpionilor, aceasta va fi una plin de fast şi strălucitoare.

Începutul lunii martie îi prinde pe nativii din Scorpion pe picior de plecare. Vor să dezvolte o afacere sau de ce nu, să prindă un contract de muncă într-o ţară îndepărtată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top