Connect with us

Revistateo.ro

Top patru zodii bolnăvicioase

Stiri

Top patru zodii bolnăvicioase

Top patru zodii bolnăvicioase:

4. Scorpion. Pentru că eşti mereu în mişcare, şansele de a face tot felul de accidente sunt destul de mari, chiar dacă ai tu o sănătate de fier. Cel mai probabil ai ceva operaţii chirurgicale la activ, însă faptul că eşti o persoană rezistentă te-a ajutat să treci cu bine peste ele. Cu toate astea, zona genitală sau colonul îţi pot da mari bătăi de cap, aşa că multă atenţie.

3. Gemeni. Acest nativ are o sănătate cam şubredă, chiar dacă per total nu sunt motive mari de îngrijorare. Problemele cele mai mari ale acestuia ţin mai degrabă de somn, sau mai bine spus de lipsa orelor de odihnă. Fie suferă de insomnii, ori este un adevărat workaholic, nativul din zodia Gemeni ar trebui să îşi protejeze mai mult imunitatea, pentru a nu se confrunta cu probleme respiratorii sau răceli. Sportul îl poate ajuta şi cu somnul şi cu întărirea sistemului imunitar.

RECOMANDARE: TESTUL IUBIRII: În ce oraş te vei îndrăgosti?

2. Rac. Chiar dacă starea de sănătate îţi este bună, e posibil să ai de suferit de pe urma lipsei de sport. Cu o siluetă voluptoasă, şansele de a pune ceva kilograme pe tine pândesc la tot pasul. Să nu mai spunem că sensibilitatea ta psihică se reflectă şi asupra tonusului general, astfel că schimbările de dispoziţie îţi pot crea ceva probleme de sănătate, de la digestie şi până la stări psihice precum anxietate sau chiar depresie.

1. Peşti. Una dintre zodiile cu o sănătate fragilă este Peşti, asta din cauza obiceiurilor nesănătoase ale acestor nativi. Pentru că nu au deloc grijă de alimentaţia lor şi au tendinţa de a face exces de vicii, cei născuţi sub acest semn nu sunt deloc văzuţi bine de către medici. Cea mai mare problemă poate să apară la zona picioarelor şi articulaţiilor, asta pentru că sunt foarte sensibili la temperaturi extreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top