Connect with us

Revistateo.ro

nicotina

Stiri

TOP 6 alimente care SCOT nicotina din sange

Te-ai hotarat sa te lasi de fumat? Foloseste cateva trucuri ca sa ajuti organismul sa scape de nicotina, astfel incat sa nu mai poftesti niciodata la tigari.

Daca tocmai te-ai lasat de fumat, consuma aceste 6 alimente care ajuta organismul sa elimine mai rapid nicotina. Astfel, nu vei mai simti nevoia de a fuma, iar corpul tau va fi sanatos.

CITESTE SI: Nu te poţi lăsa de fumat? Asta cu siguranţă TE VA MOTIVA!

1. Broccoli

Este cel mai recomandat aliment, atunci cand vrei sa elimini nicotina din corp. Explicatia este ca vitaminele B si C sunt cele care grabesc purificarea sangelui, iar broccoli le contine din plin. De asemenea, este foarte util pentru a preveni aparitia celulelor canceroase.

2. Spanac

Spanacul contine vitamina B9 si acid folic, cele mai bune substante pentru a scoate nicotina din sange. Acidul folic este bun si pentru a mentine starea de bine a creierului, de care este mare nevoie in lupta cu dependenta.

3. Ghimbir

Un simptom pe care il manifesti atunci cand renunti la tigari este dorinta nestavilita de a manca. Ghimbirul taie pofta de mancare si iti mentine greutatea optima. De asemenea, curata si vasele de sange.

4. Lamaie

Un aliment banal este una dintre cele mai puternice arme in lupta cu nicotina. Dupa ce ai stins ultima tigara, nicotina ramane in organism inca 3 zile, stricandu-ti tenul si slabindu-ti imunitatea. Vitamina C din lamaie combate aceste simptome neplacute si de indata ce nicotina iti iese din corp, tenul tau va radia, iar rezistenta corpului tau la boli va fi vizibil crescuta.

5. Morcovi

Ca fumator, ai redus nivelul de vitamine din organism, in special A, C si K. Acest lucru duce la distrugerea celulelor nervoase si a functionarii sistemului circulator. Morcovi readuce nivelul acestor vitamine la normal si ajuta organismul sa isi revina dupa dependenta de tigari.

6. Rodia

E simplu: fumatul iti afecteaza inima, rodia ii imbunatateste conditia, reface circulatia si ajuta la producerea de celule rosii.

Sursa foto: drantoniohowell.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top