Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii de gospodină

Stiri

Top 5 zodii de gospodină

Balanță. Faptul că sunteți o soție care muncește din răsputeri pentru a avea o căsnicie perfectă, iar soțului să nu-i lipsească nimic de pe masă, vă place să diversificați cât mai mult meniul zilnic, motiv pentru care sunteți un adevărat master chef. Nu vă deranjează să stați la bucătărie, ba dimpotrivă, considerați că este o activitate relaxantă și vă încurajați prietenele să facă la fel, oferindu-le câteva secrete legate de savoarea mâncărurilor voastre.

Vărsător. Pentru că vă este teamă ca nu cumva să vină cineva în vizită și să găsească un lucru pus aiurea, aveți grijă ca locuința voastră să arate impecabil. Întrucât sunteți puțin împrăștiată, aveți tendința de a fi obsedată de un anumit lucru, pe care îl mutați prin toată casa, până îi găsiți locul perfect. Tehnologia culinară v-a pasionat dintotdeauna, de aceea în bucătăria voastră sunt mereu aparate casnice, deloc ieftine.

CITEȘTE ȘI: Cum iubesc zodiile?

Rac. Încă din copilărie vă plăcea să stați pe lângă mama ori bunica și să aflați câte ceva din secretele bucătăriei lor, astfel că acum mâncarea pe care o faceți are același gust cu cel al femeilor din familie. Mulțumirea cea mai mare vine atunci când le oferiți celor dragi un desert pe care obișnuiați să-l savurați când erați mică și le povestiți membrilor familiei pățanii din tinerețe ce țin de mâncare. Fiind o persoană caldă, iubitoare, ce adoră spațiul familial, casa voastră va avea mereu un farmec aparte.

Săgetător. Sunteți o gospodină diferită față de alte zodii, asta pentru că aveți tendința de a vă impune propriile reguli în sânul familiei. Nici nu este de mirare, având în vedere că sunteți singura persoană din casă care se ocupă de curățenie, gătit, spălat și toate cele ce țin de activitățile casnice. Decât să dați bani mulți pe diferite ustensile, preferați să improvizați, iar asta vă aduce o satisfacție nemaipomenită. Chiar dacă nu sunteți cea mai bună bucătăreasă, asta nu înseamnă că nu vă dați silința atunci când e nevoie să puneți ceva pe masă.

Capricorn. Aveți tendința de a analiza îndelung orice produs, înainte de a-l cumpăra și vă gândiți cu mult timp înainte de a merge la shopping, mai ales dacă voi sunteți cele care vor plăti la final. Sunteți un bucătar desăvârșit, însă preferați să gătiți doar pentru familia restrânsă. Pentru restul există restaurante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top