Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii care vor fi mai fericite de la 1 Martie

Stiri

Top 5 zodii care vor fi mai fericite de la 1 Martie

Top 5 zodii care vor fi mai fericite de la 1 Martie:

LOCUL 5: BALANȚĂ
Pentru Balanțe, venirea primăverii înseamnă deschiderea unor oportunități incredibile pentru viitorul profesional dar mai ales pentru cel amoros. Balanțele sunt mereu în căutarea aventurilor, e drept, cu mare tact și echilibru, așa cum este și semnul lor zodiacal. De la 1 Martie, Balanțele sărbătoresc fericirea cum nu au făcut-o de ani bine până acum.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 ZODII DE BĂRBAȚI AFEMEIAȚI

LOCUL 4: SCORPION
Scorpionii se bagă în tot felul de proiecte care le aduc o stare de bine și o mulțumite interioară, însă temporară. Dacă această fericire doresc să continue mai mult timp de acum încolo trebuie să țină cont de un lucru important: entuziasmul prea mare și graba chiar strică treaba!

LOCUL 3: LEU
Odată cu sosirea primăverii, Soarele va fi prezent mai mult timp pe cer, iar asta este cea mai importantă veste pentru Lei, după o iarnă apatică. Leul are o personalitate solară și simpla creștere a temperaturii de afară îi face deja să se simtă mai bine.

LOCUL 2: SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, sosirea primăverii aduce cu sine mai multe teste importante. Aceștia vor lua decizii pe care trebuiau de mult să le ia, unele chiar din punct de vedere juridic. Faptul că au prins abia acum curaj pentru a-și schimba viața este bine. Mai bine mai târziu decât niciodată.

LOCUL 1: BERBEC
Luna martie este adevărata lună a iubirii pentru Berbec, luna în care acesta își dă frâu liber imaginației în cele mai nebunești forme de distracție. O persoană apropiată din cercul de prieteni al Berbecului va face pași importanți pentru a-și arăta sentimentele ce se pot concretiza în ceva frumos și de durată începând chiar cu 1 Martie.

1 Comment

1 Comment

  1. Anonimus

    2015-03-05T16:29:00+02:00 at 2015-03-05T16:29:00+02:00

    Deci numai acestor zodii li se întâmplă câte ceva. Taurul rămâne în starea Zen total și definitiv înțeleg. E super!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top