Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii care nu se grabesc sa aiba copii

Copiii sunt comoara oricarei familii. Fara copii lumea ar fi mai trista, insa, cu toate acestea, unele zodii nu se grabesc la acest capitol din mai multe motive.

LOCUL 5: GEMENI

Nativul Geaman nu este aproape niciodata pregatit sa fie parinte si asta deoarece este chiar el un copil. Persoana nascuta in aceasta zodie adora copiii insa doar cand vine vorba de joaca. Acest nativ nu isi asuma deloc schimbatul scutecelor sau alte probleme legate de cei mici. Pe principiul „La placinte, inainte, la razboi, inapoi” Geamanul nu se grabeste in privinta copiilor.

LOCUL 4: SAGETATOR

Nici Sagetatorul nu este incantat de ideea de a face copii repede. Daca Dumnezeu ii da aceasta bucurie, acesta se va opri la un singur copil. Sagetatorul este un bun parinte insa rabdarea ii joaca feste. Primii ani din viata copilului sau poate fi un chin pentru acest semn zodiacal, obisnuit cu timpul liber si activitati cat mai complexe.

CE STIL DE VIATA AI? UITE DACA TE AFLI IN TOPUL ZODIILOR PREDISPUSE LA OBEZITATE!
RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

LOCUL 3: TAUR

Taurul este extrem de constient despre ce implica un copil in viata fiecarui om. Acest nativ se gandeste de 10 ori inainte de a munci la un asemenea proiect: Ce viitor ii poate oferi? Are timp pentru el asa cum si-ar dori cel mic? Va fi pregatit pentru societatea in care traim? Daca la 18 ani acesta va alege sa plece in strainatate?

LOCUL 2: LEU

Leul este una dintre cele mai independente zodii. Acesta nu se vede umbland toata ziua dupa copii deoarece vrea sa faca foarte multe lucruri in viata . Lucrul pe care il uraste cel mai mult un leu este lipsa timpului pentru toate nebuniile pe care vrea sa si le indeplineasca. Prezenta unui copil poate fi un obstacol in atingerea telurilor acestui nativ.

AFLA CAT DE BINE VA POTRIVITI IN FUNCTIE DE CIFRA DESTINULUI
ACESTEA SUNT ZODIILE CARE TE MANIPULEAZA FARA SA ITI DAI SEAMA!

copii - 26082015 - 3

LOCUL 1: VARSATOR

Varsatorul iubeste copiii dar cu conditia ca acestia sa fie ai altora. Nu are nicio problema in a se juca cu ei sau a le purta de grija o perioada scurta de timp insa prezenta acestora in mod permanent in viata acestui nativ poate fi obositoare. Varsatorul este ca o pasare libera si nu vrea sa fie legat de o rutina care nu le pune la incercare capacitatea de munca si creativitatea. Drumurile frecvente de la casa la gradinita sau scoala pot deveni deprimante pentru acest semn zodiacal.

Sursa foto: wallcoo.net, funmozar.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top