Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Top 5 tipuri de sărut preferate de bărbați

Un sărut este plin de senzații, emoții și sentimente care diferă în intensitate de la o persoană la alta. Vezi ce fel de sărut îl dă gata pe el, într-un top inedit.

Top 5 tipuri de sărut preferate de bărbați:

LOCUL 5: SĂRUTUL DE DIMINEAȚĂ

Bărbații adoră să fie sărutați la prima oră a dimineții. Aceștia și-ar dori ca primul lucru pe care să îl vadă să fie privirea iubitei. Mulți dintre ei sunt încântați dacă iubita le face o surpriză și vine la capătul patului pentru a-l săruta invers.

CITEȘTE ȘI: CELE 4 FAZE PRINCIPALE ALE SĂRUTULUI – LA CARE TE ÎMPOTMOLEȘTI?

LOCUL 4: SĂRUTUL PE PIEPT

Așa cum și femeile simt plăcere când le sunt sărutați sânii în mod suav, și bărbații sunt sensibili dacă pieptul lor primește atenție. Sărutarea pieptului poate fi o primă fază din preludiu.

LOCUL 3: SĂRUTUL LA DUȘ

Bărbații se simt bine dacă partenerele lor le fură un sărut scurt și plin de pasiune când se află sub jetul de apă de la duș. Este unul din cele mai plăcute momente pentru un iubăreț.

LOCUL 2: SĂRUTUL LUNG

Majoritatea bărbaților sunt extrem de încântați când primesc un sărut lung. Aceștia pot rezista foarte mult fără să se dezlipească de buzele persoanei iubite, mai ales dacă flacăra iubirii arde nerăbdător între cei doi.

LOCUL 1: SĂRUTUL ÎNCLINAT

Este cel mai dulce și mai afectuos sărut, iar bărbații îl adoră la nebunie. Acesta este sărutul preferat al oricărui tip: el se concentrează foarte atent la ceva iar ea vine și îi apucă buzele din profil, demonstrându-i iubirea pe care i-o poartă mereu.

Sursa foto: blisstree.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top