Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 metode BABESTI de a-ti ghici URSITUL

Batranii nostri stiau ei ce stiau! Aveau leac pentru orice, chiar si in a-ti ghici iubitul promis de la Dumnezeu. Descopera cele mai inedite 5 metode babesti de a-ti visa ursitul.

Top 5 metode babesti de a-ti ghici ursitul:

LOCUL 5: COLTUNASII CU BILETEL

Treaba nu e foarte complicata insa implica o munca ceva mai solicitanta. Si anume, trebuie sa prepari coltunasi in interiorul carora vei introduce numele flacailor pe care ii cunosti din vedere sau i-ai intalnit mai des in ultima vreme. Coltunasul pe care il vei alege la ora 12 va avea numele celui sortit sa iti fie sot.

LOCUL 4: METODA PICURILOR DE CEARA

Aprinde o lumanare si lasa sa cada ceara intr-un vas ceva mai maricel. Ia apoi o legatura de busuioc si amesteca picaturile. Busuiocul este considerat planta sacra in crestinism care te ajuta sa iti gasesti marea dragoste. Daca cele doua picaturi de ceara se lipesc de vas, atunci ursitul este foarte aproape de tine. Daca nu se intampla asta, nu te vei marita in veci.

CITESTE SI: Ce obiect ocult te reprezintă, în funcţie de zodie

CITESTE SI: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

LOCUL 3: BUSUIOCUL DE SUB PERNA

Este cel mai cunoscut obicei prin care iti poti visa/ ghici sufletul pereche. Ai nevoie de o crenguta de busuioc sfintita de preot pe care sa o asezi sub perna inainte sa dormi.

LOCUL 2: METODA BOABELOR DE GRAU

Aseaza pe o plita mai multe boabe de grau care sa reprezinte numele unor petitori. Unul din aceste boabe va fi cu numele tau iar in momentul in care boabele vor sari, trebuie sa fii extrem de atenta la cel care va salta in acelasi timp cu bobul de grau corespondent tie.

CITESTE SI: „Iubitul mi-a tras o palma in mijlocul strazii iar eu…”. CONTINUAREA TE VA SOCA!

CITESTE SI: De ce nu e bine sa faci nunta in post

LOCUL 1: METODA COLACULUI CU USTUROI

Framanta un colac si aseaza in mijlocul sau un catel de usturoi. Pune colacul intr-un loc luminos iar daca dupa 7 zile usturoiul incolteste inseamna ca vei avea un barbat bine de tot. In caz contrar, nu te vei casatori niciodata.

Sursa foto: petrecere-nunta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top