Connect with us

Revistateo.ro

pat

Stiri

Top 4 cele mai bune femei la pat, după zodie

Iată cine face parte din top 4 cele mai bune femei la pat, după zodie.

CITEŞTE ŞI: Cum iubesc zodiile?

4. Scorpion. Plăcerile acestor native sunt greu de descifrat, căci, chiar dacă adoră sa facă sex, nu prea recunosc asta. Misterioase de fel, femeile din Zodia Scorpion atrag reprezentanţii sexului opus cu uşurinţă. Le plac bărbaţii care ştiu să domine o femeie, dar care să lase controlul deoparte la un moment dat.

3. Gemeni. Cele născute în zodia Gemeni sunt încărcate de energie sexuală şi creativitate, având o putere de seducţie ieşită din comun. Au fantezii demne de filmele erotice şi îşi surprind partenerii cu spontaneitatea lor.

2. Taur. Femeile acestei zodii au o serie de calităţi aparte atunci când vine vorba despre amor. Adevărate maestre în pat, acesta nu ştiu ce înseamnă cuvântul pudic şi cel mai mult adoră să-şi vadă partenerul satisfăcut. Active de fel, pot petrece o noapte întreagă fără pauză.

1. Săgetător. Energice şi spontane, femeile din această zodie au parte de cele mai reuşite partide. Ştiu mereu ce vor şi nu le este ruşine să ceară diferite lucruri de la partenerii lor pentru a atinge plăcerea maximă. Chiar dacă nu se dau în vânt după sexul oral, au propriile metode de a-şi satisface pe deplin partenerii.

Sursa foto webneez.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top