Connect with us

Revistateo.ro

inselat

Stiri

TOP 4 zodii USOR DE INSELAT

Pentru unele zodii este este floare la ureche sa le fii infidel, pentru ca sunt nepasatoare sau naive. Afla daca esti in topul zodiilor usor de inselat.

Este usor sa le pacalesti, pentru ca sunt cu capul in nori sau sunt foarte credule. Descopera daca este scris in stele ca partenerul tau sa iti fie infidel, cu topul zodiilor usor de inselat.

RECOMANDARE: TESTUL EMOTIILOR: Esti prea sensibila pentru lumea asta?

1. Rac

Este o zodie care se dedica partenerului, pentru ca este extrem de familist. De aceea, se asteapta sa primeasca acelasi tratament, astfel ca vestea ca a fost inselat va veni ca un soc. Nu doar ca nu se asteapta la asa ceva, dar este dispus sa inchida ochii si sa continue relatia, chiar daca va fi extrem de dezamagit.

2. Fecioara

Nu va intelege sub nicio forma cum este posibil ca cineva sa fie inselat, iar cand i se intampla ei va face tot posibilul sa nege adevarul. Aceasta atitudine este fix ceea ce a facut ca partenerul sa ii fie infidel: fecioara a fost atat de sigura pe stabilitatea relatiei si pe dragostea dintre ei, incat nu si-a dat interesul sa pastreze flacara atractiei vie.

3. Capricorn

Capricornul este o zodie care are drept trasatura nepasarea. Este destul de indiferent chiar si fata de partener, de aceea, s-ar putea sa nu observe ca acesta il pacaleste de ceva vreme. Daca va afla de tradare, va iesi un scandal monstru, care se va termina cu o despartire, caci un capricorn nu va ierta usor.

CITESTE SI: Top 4 zodii EXAGERAT DE PRECAUTE

4. Pesti

Este o zodie foarte visatoare si naiva. Asa ca ideea inselat ii este complet straina. Daca nu afla direct de la partener de infidelitate, va crede ca totul este o minciuna si va incerca sa continue relatia. Daca partenerul este cel care ii marturiseste, va suferi o dezamagire extrema, peste care nu va trece usor, pentru ca pestele isi pune sufletul pe tava intr-o relatie.

Sursa foto: huffpost.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top