Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii pe care sa le iei in serios cand spun aceste lucruri

Astro-FUN

Top 4 zodii pe care sa le iei in serios cand spun aceste lucruri

Nu tot timpul ii luam pe ceilalti in seama cand spun anumite lucruri, desi ei insista ca ar trebui. Iata cand trebuie sa nu ii luam in deradere pe urmatorii nativi:

Top 4 zodii pe care sa le iei in serios cand spun aceste lucruri:

Fecioarele se simt jignite

1. „Ma SIMT JIGNIT” – FECIOARA

S-ar putea sa te saturi de fiecare data cand nativul Fecioara iti spune ca l-ai jignit, insa nu e nicio strategie la mijloc. Fecioarele se pot simti ofensate si nu pentru ca ar fi exagerat de sensibile, ci pentru ca nu reusesc sa inteleaga anumite comportamente din partea unor persoane la care tin.

CITEsTE sI: TOP 4 ZODII UsOR DE CUCERIT

2. „VREAU SA NE DESPARTIM” – SCORPION

Scorpionul poate fi manat de sentimentul de revolta sau de gelozie si tinde sa spuna des ca va rupe legatura cu persoana iubita. Nu poti afla din prima niciodata daca vorbeste serios. Asculta-i nemultumirile atunci cand vrea sa le exprime cu ardoare.

3. „VREAU SA MOR” – VARSATOR

Varsatorul te va invalui in melodramele sale, insa sunt situatii cand se simte atat de deprimat incat poate recurge la gesturi necugetate. Cel mai bine ar fi sa il iei in serios si sa ii arati ca esti alaturi de el, pentru a nu se simti singur. Varsatorul se integreaza cu greu in societate si nu pentru ca ar fi antisocial, ci pur si simplu spera ca lumea se va schimba dupa tiparele pe care le are in minte.

CITESTE SI: Top 4 zodii care sunt fericite si sarace

4. „NU TE VOI IERTA NICIODATA” – SaGETaTOR

Cu toate ca este foarte iertator, nativul Sagetator poate sa demonstreze ca nu mai face un pas inapoi atunci cand a fost extrem de ranit. Nu te culca pe o ureche si nu te baza pe ideea ca maine ii va trece. Este unul dintre cei mai capriciosi si imprevizibili nativi. Cere-ti iertare daca i-ai gresit cu ceva si nu iti pune speranta va uita repede totul.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top