Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie. Afla care sunt nativii cu care trebuie sa petreci mai mult timp in luna iubirii!

LOCUL 4: RAC

Nativul Rac va avea multe de oferit in luna februarie si asta pentru ca a invatat cam toate lectiile karmice pe care viata le-a fluturat in fata acestuia.

Racul va avea suficienta siguranta si pozitivitate astfel incat sa poate incalzi orice suflet pustiit sau rece, care are nevoie de intelegere si afectiune intr-una dintre cele mai depresive luni din an.

LOCUL 3: SCORPION

‘Nebunia’ Scorpionului te va molipsi in luna februarie. Acest nativ va fi mai vorbaret si mai jovial ca niciodata si chiar ai nevoie de o persoana care sa te mai destinda, asta daca nu esti chiar tu Scorpion. Daca ai printre prieteni pe cineva nascut in aceasta zodie, te poti baza inca de pe acum de seri de distractie memorabile in luna iubirii.

LOCUL 2: BERBEC

Desi este cunoscut pentru incapatanarea sa, in februarie ii vei descoperi latura sensibila sau motivele pentru care actioneaza uneori cu intransigenta. Nu este rau intentionat.

Mereu are un plan, iar in capul lui se invart tot timpul planuri si calcule pe care nu le poti intelege, dar, odata vazut rezultatul vei aprecia felul in care priveste lucrurile.

Berbecul va fi extrem de intelegator in luna iubirii, asa ca profita de armonia cu care va trata lumea caci foarte rar il vei vedea imblanzit pe cel mai naravas si nestatornic semn din zodiac.

LOCUL 1: VARSATOR

Nativul Varsator va fi extrem de volubil in luna februarie, asa ca trebuie sa profiti de ideile si creativitatea sa. Nu va sta locului o clipa si asta te va energiza si pe tine.

Modul in care va infrunta situatiile te va incuraja sa privesti viata cu mai multa incredere, sa nu iti pierzi pozitivitatea, deci inconjoara-te de Varsatori in februarie (mai ales ca este si luna lor). In dragoste, Varsatorul va oferi totul si un pic mai mult, iar cu privire la parteneriate, va bifa succes dupa succes.

Sursa foto: Shutterstock

CITESTE SI: Top 3 zodii de la care poti invata SECRETUL FERICIRII

Vrei sa cunosti secretul fericirii? Stai in preajma acestor 3 nativi pentru a invata lucruri importante despre viata!

Top 3 zodii de la care poti invata secretul fericirii:

LOCUL 3: TAUR

Taurul este destul de pragmatic si stie sa isi infraneze pornirile emotionale. Atunci cand vei vedea un Taur trist va fi foarte rar. Acest nativ nu vrea sa fie impresionat pana la lacrimi nici macar de dramele personale. Are un caracter puternic si vede mereu partea buna a lucrurilor.

Poate fi emotiv atunci cand o persoana din familie sufera de o boala incurabila, insa trece si peste acest tip de necaz intrucat intelege viata cu toate legile ei karmice.

LOCUL 2: SCORPION

Misterios si carismatic, nativul Scorpion stie sa te scoata din orice pasa proasta. Este extrem de agil si cauta mereu motive de bucurie, indiferent daca situatiile pe care trebuie sa le confrunte sunt confuze, contradictorii. Scorpionul te poate invalui si manipula dupa bunul plac.

Fericirea cea mai mare pentru un Scorpion este atunci cand reuseste sa obtina atentia celor din jur alegand cele mai inedite forme.

Daca si tu consideri ca fericirea vine de la privirea persoanei iubite ori atentia unei persoane dragi, invata tehnicile de persuasiune care nu dau niciodata gres de la un Scorpion!

LOCUL 1: BERBEC

Berbecul este fara doar si poate detinatorul secretului fericirii. Acesta stie sa impace capra cu varza cand vrea sa fie fericit cu orice pret.

Berbecul este extrem de pasional si stie cum sa se poarte cu cei din jur pentru a se simti bine. Ceea ce il caracterizeaza este, pe langa focul pe care il pune in relatiile cu cei din jur, pozitivitatea si energia debordante.

Nu poti sa nu te molipsesti de vibratia si intentiile benefice ale nativului Berbec. Acesta este extrem de bun la casa omului. In plus, Berbecul este prietenul ideal pentru oricine: va fi mereu acolo pentru tine, atat in momentele de cumpana precum si atunci cand ti-e lumea mai draga.

Sursa foto: antiworldnews.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top