Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii pe care le doresti, doar privindu-le

Unele persoane se fac placute doar cu prezenta lor. Vezi mai jos daca faci parte din lista zodiilor care sunt dorite, dintr-o privire.

Top 4 zodii pe care le doresti, doar privindu-le:

1. BALANTA

Nu ai cum sa nu te indragostesti si sa il doresti pe nativul Balanta. Acesta are o carisma cum rar intalnesti la cei din jur iar aceasta este reflectata de privirea sa patrunzatoare si jucausa in acelasi timp. Nu profita prea mult de bunatatea acestui nativ intrucat acesta va spune stop si asta va fi pentru totdeauna.

2. CAPRICORN

Siguranta de sine, zambetul sarmant si plin de secrete pe care doar el le stie plus inteligenta sclipitoare te vor face sa il doresti din prima pe Capricorn. Nu e nevoie sa intri in dialog cu el: o simpla privire de la departare iti va sugera ca este persoana pe care ti-o doresti in orice ipostaza: iubit/ iubita, prieten, asociat etc.

CITESTE SI: Zodiile care sunt exemplul că APARENȚELE ÎNȘALĂ. Cum sunt de fapt acești nativi

3. FECIOARA

E greu sa intri in relatii bune cu o Fecioara! Se afla printre cele mai insuportabile semne zodiacale din cauza laturii sale critice si negativiste. Te indragostesti tocmai de acest realism care iti lipseste de cele mai multe ori. De la Fecioara vei invata lucruri bune doar privind-o de la distanta.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege pozitia in care dormi cu persoana iubita si afla adevarul despre relatia voastra!

4. TAUR

Energia pozitiva, jovialitatea, latura prietenoasa si intransigenta constructiva transforma nativul Taur intr-un personaj pe care ti-l doresti oricand si oriunde prin preajma. Felul in care acesta stie sa comunice doar cu privierea te va face sa il doresti fara tagada de la bun inceput.

Sursa foto: mashable.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top