Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii masculine care fac dragoste ca in filme

Seductie

Top 4 zodii masculine care fac dragoste ca in filme

Iti prezentam cele 4 zodii masculine care imbina perfect erotismul cu romantismul. Cei patru masculi ai zodiacului stiu cum sa cucereasca cu adevarat o femeie!

Top 4 zodii masculine care fac dragoste ca in filme

LOCUL 4: BARBATUL GEMENI

Nativul zodiei Gemeni este foarte atent cu femeia de langa el. Nu trece niciodata de preludiu si ii place sa experimenteze tot felul de lucruri in dormitor. Poate fi usor pisalog, insa nu intrece masura mai ales daca partenera de suflet doreste anumite lucruri. Stie sa respecta femeia cu care isi imparte viata.

LOCUL 3: BARBATUL CAPRICORN

Cu toate ca nu pare, barbatul Capricorn este un romantic incurabil. In societate o face pe durul, insa in dormitor se transforma intr-un mielusel. Este foarte manierat, iar atingerile sale suave innebuneste orice femeie. Este extrem de atent la detalii si stie sa organizeze multe escapade romantice.

LOCUL 2: BARBATUL SAGETATOR

Barbatul Sagetator, desi e dintr-o bucata si extrem de sensibil in acelasi timp, are un talent in a o face pe femeia de langa el sa il doreasca mereu incat toti masculii il invidiaza. Ii place sa se joace in dormitor si stie unde sa se opreasca. Isi cunoaste bine limitele intr-ale sexului si tine cont intotdeauna de doleantele femeii, chiar daca e vorba despre o simpla aventura de-o noapte.

CITESTE SI: Cele doua zodii masculine care vor doar sex

LOCUL 1: BARBATUL TAUR

Cel mai bun la pat din toti reprezentantii masculini ai zodiacului este barbatul Taur. Femeile care intalnesc un barbat Taur nu vor uita niciodata noptile petrecute cu el. Sarutarile sale raman impregnate in memoria femeilor ani de zile de la petrecerea faptelor. Stie sa cucereasca mai bine decat barbatul Scorpion, un alt nativ expert in arta seductiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top