Connect with us

Revistateo.ro

zodii

Stiri

Top 4 zodii de femei iubăreţe

Orice femeie iubeşte în felul ei, însă unele au acel ceva care atrage orice bărbat. Iată cine face parte din top 4 zodii de femei iubăreţe.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CE IQ AI!

Femeia Berbec. Nici nu este de mirare că această femeie este iubăreaţă, căci este o zodie de foc. Pentru că se dedică total partenerului încă de la începutul unei relaţii, aceasta va face tot ce-i stă în puteri pentru a fi sigură că partenerul ei este pe deplin satisfăcut. Va fi mereu gata să îşi surprindă iubitul cu clipe de neuitat şi vrea să descopere mereu locuri noi. În plus, femeia Berbec va şti mereu cum să-şi iubească partenerul în aşa fel încât acesta să aibă ochi doar pentru ea.

Femeia Rac. Conservatoare de fel, femeia Rac visează la o familie aşa cum vezi doar în filme. Iubeşte să aibă parte de o viaţă liniştită, de care să se bucure cu oameni frumoşi în jur. Pentru că nu va umbla din floare în floare, în momentul în care va găsi un partener după bunul plac îi va arăta ce înseamnă iubirea adevărată. Determinarea de care va da dovadă o va face să iubească cum nici ea nu credea că este în stare.

Femeia Leu. După cum era de aşteptat, această femeie se află şi ea în topul celor iubăreţe. Plină de pasiune, leoaica va dori să fie iubită aşa cum şi ea iubeşte, motiv pentru care este foarte generoasă când vine vorba de a-şi arăta sentimente faţă de persoana iubită. Chiar dacă este orgolioasă, nu pune la suflet orice supărare şi va şti mereu când este cazul să lase de la ea, de dragul iubirii.

Femeia Scorpion. Chiar dacă este o zodie de apă, asta nu o împiedică să fie iubăreaţă. Dimpotrivă, aceasta va reuşi să farmece orice bărbat doar cu o privire. Pentru că este o fire care emană senzualitate, nu se va lăsa purtată de val şi nici nu va fi uşor de impresionat. Drept urmare, cel care vrea să ajungă la inima ei va avea de parcurs un drum extrem de anevoios, dar plin de recompense la final.

Sursa foto thefabfemme.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top