Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii de barbati greu de cucerit

Se spune despre femei ca sunt foarte greu de cucerit, insa unii barbati sunt mai ceva ca reprezentantele sexului frumos. Descopera cele 4 zodii masculine cel mai dificil de agatat.

Top 4 zodii de barbati greu de cucerit:

LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornul o face pe durul insa in sufletul lui abia asteapta sa primeasca un dram de atentie din partea celor din jur. Acest nativ nu se lasa cu una, cu doua, insa in final nu vei mai putea scapa de ei. Au o putere de atractie uriasa si o sexualitate iesita din comun. Plus de asta, daca le propui idei de afaceri pe care sa le puneti la cale impreuna, vei fi aliata lui pe vesnicie.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE VOR RAMANE MEREU IN INIMA TA

LOCUL 3: LEU

Barbatii Lei sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de partenera perfecta. Acestia sunt destul de superficiali in privinta fizicului, dar sunt de zece ori mai selectivi cand vine vorba despre intelectul partenerei. Leului ii place sa isi testeze iubita, iar daca aceasta cade testul, relatia nu mai are niciun gram de sansa.

RECOMANDARE TEST: ALEGE UN INSTRUMENT MUZICAL DIN IMAGINE SI VEZI CUM ITI CANTA SUFLETUL
LOCUL 2: SAGETATOR

E foarte greu sa cuceresti un barbat Sagetator. Va trebui sa te ridici in primul rand la standardele lui de viata si sa fii extrem de sigura ca ai aceleasi idealuri pe care le are si el. Pentru barbatul Sagetator, banii sunt foarte importanti in cuplu iar acesta nu este dispus sub nicio forma sa isi intretina partenera de viata. Ba chiar s-ar putea spune ca ar fi mult mai comod daca acesta ar avea grija de casa si femeia ar fi cea care ar munci.

LOCUL 1: VARSATOR

Cel mai greu de cucerit din toate zodiile de barbati este Varsatorul. Are atatea capricii incat in fiecare secunda ai senzatia ca ai facut cunostinta cu o noua persoana. Multiplele sale personalitati le pot da batai de cap tuturor femeilor. Cu multa rabdare insa, veti ajunge la concluzia ca aceasta este firea acestui nativ.

Sursa foto: seductoramortal.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top