Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii de barbati care se tem de femei

Nu ai voie sa atingi o femeie nici macar cu o floare iar acest lucru le intra bine in cap anumitor zodii masculine. Ba chiar situatia se schimba: le respecta atat de mult pe reprezentantele sexului frumos incat adesea se tem de ele.

Top 4 zodii de barbati care se tem de femei:

LOCUL 4: PESTI

Nativul Pesti isi respecta foarte mult partenera si nu indrazneste nici macar sa tipe la ea. Acesta poate avea insa reactii agresive doar daca situatia este extrem de grava. Este unul dintre putinii barbati care atunci cand doreste ceva se adreseaza cu „Te rog” in loc de „Da-mi aia”, din frica.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII ALE CAROR COMPORTAMENTE TE SPERIE UNEORI

LOCUL 3: RAC

Barbatul Rac se teme atunci cand o femeie incepe sa tipe. Ceea ce nu poate suporta sub nicio culoare acest nativ este sunetul ascutit al vocii unei femei extrem de nervoase, mai ales din cazul lui. Cu toate ca tinde sa le supere des pe femei cu anumite glumite nepotrivite, Racul stie cand sa se opreasca.

LOCUL 2: BALANTA

Poate ca va parea inedit ceea ce veti afla dar adevarul este acesta: Nativul Balanta se teme cel mai mult de o femeie atunci cand la mijloc se afla o miza profesionala. Acesta poate oricand sa se dueleze pentru un job cu un alt barbat ori pentru o urcare in functie. Atunci cand vine vorba de o femeie, lucrurile se schimba iar autostima barbatului Balanta dispare.

RECOMANDARE TEST: DESCHIDE UN CADOU SI VEZI CARE ESTE LECTIA SUPREMA DE VIATA PE CARE TREBUIE SA O INVETI!

LOCUL 1: VARSATOR

Barbatul Varsator este cel mai fricos dintre masculi, mai ales daca partenera gaseste casa nematurata si dezordine la tot pasul. Barbatul Varsator tinde de cele mai multe ori sa faca anumite treburi suplimentare prin casa de gura partenerei, acesta fiind foarte necajit cand iubita sau sotia il trage de urechi. Acestuia ii este frica sa fie facut de ras in fata prietenilor comuni sau a prietenelor ei si se conformeaza rapid cerintelor persoanei iubite.

Sursa foto: selfesteemgateway.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top