Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care te seacă de energie

Anumite persoane, chiar dacă nu își propun acest lucru, reușesc să îți absoarbă toată energia cu comportamentul sau personalitatea mult prea expansivă pe care o au. Vezi care sunt cele 4 zodii care te seacă de energie în mod constant și ai vrea să urli spunând „STOP!”.

Top 4 zodii care te seacă de energie:

LOCUL 4: VĂRSĂTOR
La început îți va plăcea să găsești pe cineva la fel de copilăros ca tine, la fel de entuziast, de plin de viață, de vizionar. Cu nativul Vărsător vei avea senzația că poți schimba concepțiile oamenilor însă acest semn zodiacal poate să tindă prea mult coarda în revoluția la care se gândește cu mare foc. Și anume, te poate seca de putere venind cu un amalgam de idei, care multe sunt suprapuse una peste cealaltă.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE MINT LA FEL CUM RESPIRĂ

LOCUL 3: BERBEC
Berbecul te seacă de energie cu îcăpățânarea sa. Acest semn zodiacal are un sarcasm pe care nu îl ascunde sub nicio formă, ba chiar îl accentuează dacă îl observi. Cu toate acestea, atunci când vede că nu îl mai poți suferi, joacă puțin teatru și schimbă rapid subiectul, numai că deși pare mai maleabil tot în zona extremă duce și noul subiect. Așa sunt berbecii.

LOCUL 2: SCORPION
Să te ferească Dumnezeu de un Scorpion cu ascendentul în Scorpion! Nu le tace gura niciodată și chiar și atunci când îți fac complimente le fac pe jumătate. Nu de puține ori vei auzi de la un Scorpion expresii precum „Ești inteligent/ă, dar nu prea” sau „Ești frumos/oasă dar nu prea”, ceea ce poate deveni insuportabil iar să te antrenezi mereu ca să le dai replica devine obositor.

LOCUL 1: TAUR
Spre deosebire de Scorpioni, care transmit în primă parte energie negativă, nativii Taur sunt plini de energie pozitivă însă, chiar și ce e mult bine strică. Nu știu când să se oprească cu veselia lor zgomotoasă și se extind atât de tare încât ai impresia brusc că ești singura persoană din lume cu care a vorbit vreodată.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top