Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii care se vor indragosti in luna iubirii

ZODII CARE SE VOR INDRAGOSTI IN LUNA IUBIRII. La usa cui bate dragostea in luna februarie? Vezi ce prevad astrele in Casa iubirii celor 4 semne zodiacale de mai jos!

TOP 4 ZODII CARE SE VOR INDRAGOSTI IN LUNA IUBIRII:

LOCUL 4: BERBEC

Berbecul este fidelizat in Casa Iubirii si primeste foarte mult curaj sa inceapa o noua etapa in viata sa. Nu este obligatoriu sa dea startul unei relatii de la care sa isi faca o mie de asteptari, insa cert este ca va avea parte de mult noroc in amor.

Va intalni o persoana speciala cu care va trebui sa fie foarte atent si sa nu se arunce inainte pana nu se asigura ca exista dorinta de cunoastere reciproca totala.

CITESTE SI: Top 3 zodii de la care poti invata SECRETUL FERICIRII

CITESTE SI: Top 4 zodii masculine care saruta ca in filme

LOCUL 3: VARSATOR

Nativul Varsator este avantajat de Jupiter retrograd pana pe 9 mai. Jupiter ii aduce Varsatorului puterea de a iubi din nou, dorinta de a se exprima prin tainele dragostei.

Daca pana acum a pus multe conditii cand a inceput o relatie, din luna februarie va privi cu alti ochi dragostea. Varsatorul este idealist si perfectionist cand vine vorba de amor si nu stie sa iubeasca altfel decat impunandu-si regulile.

LOCUL 2: GEMENI

Nativul Geaman porneste in calatoria iubirii inca de la inceputul lunii. Cea mai favorabila perioada pentru a incepe o relatie noua este cuprinsa intre 3 si 17 februarie.

Luna iubirii este pentru Gemeni o luna a redescoperirii sinelui in raport cu partenerul, o luna in care cele mai multe probleme sufletesti pot fi atenuate sau rezolvate cu un simplu sarut, o mangaiere sincera sau o vorba calda din partea persoanei iubite.

LOCUL 1: TAUR

Nativul Taur va beneficia si el de protectia lui Jupiter retrograd in Casa Iubirii. Taurul redescopera importanta caldurii caminului, a prezentei unei persoane alaturi de el in momentele dificile din viata.

Va iubi ca un adolescent si va gasi toate resursele necesare pentru a tine viu focul pasiunii ce il va napadi inca din primele momente.

Taurul trebuie sa se linisteasca si sa stearga din calea sa orice urma de panica, de indoiala, de neincredere. Aceste senzatii negative nu au ce cauta in inima sa in luna februarie.

Sursa foto: fanpop.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top