Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii care nu vor fi niciodata pregatite pentru o relatie

Dragostea este pentru toata lumea dar a avea o relatie implica multa responsabilitate, poate prea multa pentru a duce in spate o poveste de amor.

Top 4 zodii care nu vor fi niciodata pregatite pentru o relatie:

LOCUL 4: GEMENI

Nativul nascut in zodia Gemeni este atat de pretentios cand vine vorba de o relatie incat atunci cand traieste o poveste de dragoste este o surpriza.

Motivul pentru care niciodata nu este pregatit sa isi imparta viata cu cineva este simplu: fiind o zodie dual, este foarte schimbator si are cerinta ca si partenerul de viata sa se muleze dupa metamorfozele sale frecvente.

LOCUL 3: RAC

Nativul Rac sufera foarte mult in dragoste. Pune prea mult suflet atunci cand iubeste pe cineva si de fiecare data este dezamagit sa nu vada aceeasi intensitate, acelasi patos de cealalta parte. Nu face fata unei persoane total diferite de el, fapt pentru care este foarte greu sa gaseasca pe cineva.

CITESTE SI: Top 4 zodii care trebuie sa isi schimbe URGENT comportamentul

CITESTE SI: Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

Racul are nevoie de o persoana care sa fie 24 din 24 alaturi de sufletul sau, are nevoie de acel om care este dispus sa il asculte mereu, sa ii ofere umarul si mangaierile care il implinesc.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul are obiceiul de a-i face capul calendar partenerului. Nu este pregatit aproape niciodata de ceva serios si durabil deoarece este mereu cu capul in nori. Obisnuieste sa se entuziasmeze la inceputul fiecarei relatii dar ii trece foarte repede cand partenerul nu este capabil sa inteleaga universul cu totul special in care traieste el.

Varsatorul face pe dracul in patru pentru a-si face iubitul sau iubita fericit insa isi da seama ca nu stie cum sa ajunga altfel la inima alesului inimii decat prin extravagante.

LOCUL 1: FECIOARA

Fecioara nu e aproape niciodata pregatita de a forma un cuplu cu cineva. Motivele? Sunt nenumarate: In primul rand, Fecioara tine foarte mult la spatiul intim si nu ar suporta ca persoana iubita sa ii cunoasca cele mai in detaliu secrete. In plus, niciodata nu va fi capabila sa imparta treburile casnice astfel incat sa nu iasa scantei. Relatia perfecta pentru o Fecioara este aceea in care partenerul nu are voie sa comenteze nimic referitor la libertatea ei.

Asadar, acestea sunt zodiile care pasesc timid in fata cand vine vorba de a forma o pereche cu cineva. Esti de acord cu descrierile de mai sus?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top