Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care gândesc BUSINESS într-o relație de PRIETENIE

Top 4 zodii care gândesc business într-o relație de prietenie:

4. VĂRSĂTOR
Vărsătorul profită de celălalt fără să aibă această intenție la început. Relația suferă modificări în funcție de necesitățile acestui semn zodiacal, care intervin pe parcurs. Vărsătorul nu ascunde nici măcar o secundă că prietenia nu ține de foame și o spune fără nicio remușcare.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE SE BUCURĂ CÂND FAC RĂU

3. BERBEC
Berbecul este materialist prin definiție. Pentru Berbeci este valabilă zicala „Frate, frate, dar brânza e pe bani”. Aceștia nu pot concepe o relație de prietenie în care o singură persoană oferă mereu, motiv pentru care se poate revolta oricând atunci când lipsește feedbackul.

2. CAPRICORN
Capricornul tace și le face. Atunci când un Capricorn îți atrage atenția că nu faci ceva bine o face pentru că are un interes ca tu să funcționezi la parametri de performanță spre binele lui. Capricornii știu cum să facă bani chiar și din piatră seacă, iar cele mai multe relații de prietenie sunt formate tocmai în acest scop.

1. SCORPION
Cei mai interesați din tot zodiacul sunt Scorpionii. Nativii acestui semn zodiacal analizează fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare tăcere a prietenului cel mai apropiat pentru a le folosi atunci când au nevoie de ei. Scorpionii pot fi foarte periculoși și confundă loialitatea cu supunerea, așteptând din partea prietenilor să îi aplaude mereu și să îi ajute la orice oră doresc aceștia. Personalitatea lor histrionică îi poate îndepărta pe cei din jur dar în același timp îi poate ține aproape cu firea lor misterioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top