Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care fac bine dar iese prost

Esti bine intentionat dar ai senzatia ca oricat de mult efort ai depune pentru a-ti face treaba o dai mereu in bara? Inseamna ca faci parte din categoria zodiilor care fac bine dar iese mereu prost.

Top 4 zodii care fac bine dar iese prost:

LOCUL 4: RAC

Nu exista persoana mai bine intentionata decat tine. Te spetesti mult si petreci ore in sir facandu-le pe plac celorlalti. Esti o persoana muncitoare si loiala principiilor tale si nu suporti sub nicio forma sa iti fie subminata autoritatea sau priceperea in ceea ce faci. Cu toate acestea, prea multa munca te poate transforma intr-un robot dar asta nu garanteaza ca toate lucrurile vor iesi bine.

LOCUL 3: FECIOARA

Vrei sa ii ajuti mereu pe ceilalti, vrei sa te imprietenesti cu toata lumea dar in momentul in care toate aceste lucruri trebuie sa se infaptuiasca te lovesti de un zid pe care nici tu nu ti-l poti explica. Nu garantezi pentru nimeni si nimic, ai incredere doar in tine, insa nu uita ca si tu esti om si esti supus greselilor.

CITESTE SI: TOP 5 zodii care au nevoie de companie

LOCUL 2: BERBEC

Din cauza incapatanarii tale, chiar si cand vine vorba de facut bine, reusesti sa dai cu piciorul lucrului bine facut… de altii. Vrei mereu sa ii corectezi pe ceilalti deoarece consideri ca ideile tale sunt mult mai bune insa realitatea te contrazice aproape de fiecare data.

LOCUL 1: SAGETATOR

Esti ca un pansament pentru ranile sufletelor celor din jurul tau. Poti deveni oricand un psiholog sau duhovnic desavarsit deoarece ai abilitatile necesare pentru a-i face pe ceilalti sa se simta bine si sa invete sa scape de frustrari. Cu toate acestea, prea mult bine si prea multa deschidere poate duce la ceva prost: ceilalti profita de tine si apoi dai cu piciorul la tot ce ai construit cu buna intentie. Putin tact nu strica, chiar si atunci cand vine vorba de fapte bune.

Sursa foto: wookmark.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top